Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá policajtka Carla Rubensová pracuje teraz ako agentka poisťovne. V skutočnosti nemá žiadnu oficiálnu právomoc, napriek tomu musí pracovať rovnako intenzívne ako policajtka, ibaže - oveľa diskrétnejšie ... Ktosi zavraždí bohatú dedičku parfémovej firmy Anne Ferraulovú de Kermadec a z jej vily zmizne drahocenný diamantový náhrdelník. Carlu poverí poisťovňa vyšetrovaním celého zločinu, pretože náhrdelník bol poistený a poistka by mala pripadnúť manželovi zavraždenej Franckovi de Kermadecovi. Poistná zmluva zároveň zabezpečuje hlavných akcionárov podniku - matku a sestru obete a jej spoločníčku. A to na sumu 9 miliónov eur. Carla sa pustí do vyšetrovania... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

kubasimo 

všetky recenzie používateľa

Karla by toho, alespoň dle mého soudu, v reálném světě příliš nevyšetřila, přesto jsem byla dlouho přesvědčena, že to není zase tak špatný pokus, a tedy o dvou hvězdičkách. Avšak s přibývajícími minutami mě víc a víc vytáčel policista, který Karle pomáha. Lepší herec jsem snad i já a policista? Tak o tom už snad radši ani mluvit nebudu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nemůžu vyšetřovat v džínách a tričku." To je snad jasné, že vyšetřovatelka pojišťovny Karla Rubensová musí dobře vypadat, aby mohla seriozně provádět svá vyšetřování založená na náhodách, štěstí a ženské rafinovanosti na úrovni nezletilé skautky. Moc zábavné to sice není, ale jako výplň ve vysílací době, ve které movití reklamní sponzoři nechtějí cinkat zlaťáky, to je celkem ucházející. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama