Reklama

Reklama

Skvelý deň

  • Česko Bezvadný den (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlavnými aktérmi príbehu sú manželia Emma a Antonio. Po roku ich odlúčenia sa do tejto rodiny vracia brutalita, ktorá neustále formovala ich manželstvo. Tentoraz je to však aj s drsnými následkami. Popri nich sledujeme ešte jeden manželský pár a rodinu Antoniovho šéfa Elia Fioravantiho. Ten sa zo všetkých síl snaží zachrániť svoju politickú kariéru, ale  neuvedomuje si, že tým ničí svoj osobný život, a svojej žene Maji nedáva inú možnosť, ako ho opustiť. Navyše sa už dávno vzdialil svojmu synovi. V jeden perfektný deň však Emma, Antonio, Elio a Maja vyložia na stôl všetky karty, s ktorými hrali svoje životy plné hry a pretvárky a snažia sa znovu získať nad nimi i nad sebou samými stratenú kontrolu. Aj napriek tomu, že by to mohlo znamenať neskutočnú zradu  tých, ktorých najviac milujú. (Film Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Nechám si zajít chuť a zůstanu radši u svých docela všedních dnů, než bych si užila jeden perfektní po vzoru tohoto filmu, který zdánlivě poklidnou formou vypráví o tom, jak mohou být některé vášní nabité vztahy destruktivní. (80%) ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Ferzan Ozpetek a jeho film nielen o medziludskych vztahoch. Tie sice nepatria do vseobecneho rozhladu, no doakzu urobit  zo zivota pekny masaker   : 68 % ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Italové kladou důraz na zvýraznění pocitů postav.Mastandera toho záporáka zahrál za jedna.Vlastně to celé bylo o jeho roli.Jak se žije člověku který ví,že to zlo v sobě má a stačí sebemenší spouštěč a už to nezvládne.Vlastně mi přijde že se režisér soustředil pouze na něj a ten zbytek byl křoví. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama