Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

mentos. 

všetky recenzie používateľa

Už jsem si docela zvykl na to, že originalita moc neexistuje a nejen filmy, ale i seriály se přetáčejí pořád a pořád dokola. U seriálů to navíc neplatí jen v Čechách, ale i na Slovensku. Kutyil s.r.o. je totiž slovenská napodobenina amerického Kutil Tim. Tohle mě na seriálu asi štve nejvíc. Bohužel mi ani moc nesedí humor a Ladislav Potměšil. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa na rodinku tupých maďarov je v skutku komické, ale museli by tu hrať páni herci a nie tieto vykopávky z tretej cenovej. Kraus bol dobrý asi len v Uragáne, respektíve v Hurikáne, ale role mimo publika mu nesedia. Ja som to pozrel celé, pretože v roku 2008 som mal ešte televízor, vtedy vám ešte v telke nepodsúvali samé liberálne sračky ako dnes, ale i tak som sa nejak extra pri tomto seriáli nebavil. Navyše Maďarku Rákovú v skutku nemusím a jej hlas mi píli uši. No a hlavne sa to skoro nedá pozerať kvôli idiotskému Bystrianskemu, ktorý hrá len debilov vo všetkých seriáloch a Kraus ho pchal všade čo režíroval, akoby spolu niečo mali. Holt prežil som to a už nikdy viac. ()

Reklama

morbido odpad!

všetky recenzie používateľa

Sitcom o mentalne zaostalom kreténovi a jemu podobne postihnutých jedincoch ktorý sa nedokážu naučiť ani jazyk v ktorom komunikujú...hnus toto je presne jeden z dôvodov prečo neznášam slovenskú tvorbu človek ktorý to pozerá dobrovolne je bud podobne postihnutý jedinec alebo extrémny masochista.Keby to niekto v mojej blízkosti sledoval neodvratne musí nastúpiť násilie....naštastie už tú sračku nebudú točit čo my ale na nálade nepridá je že stejne to tá zasraná jojka bude opakovať donekonečna dokedy kraus nestvorí dalšie monštrum. ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Takto- veľký problém našich seriálov je, že sa dajú bez problémov pozrieť. Ale neposkytnú vám takú kvalitnú zábavu ako iné sitcomy. Len nič lepšie aj tak nechodí, tak ľudia pozerajú toto. Kraus očividne vykráda Kutila Tima (ešte aj chytrák sused) a už len parafrázuje Susedov. Ja viem, že robiť zábavu je ťažké a najľahšie je kritizovať, ale----vážne by to nešlo trošku lepšie? Prečo ten náš humor musí neustále byť taký až útrpný, kŕčovitý? Keby mne platili to čo Krausovi, robil by som to aj ja, takže sa tvorcom nečudujem, že do toho idú. Ale to u nás vážne nie sú talentovaní humoristi? Mne už všetky tie lacné herecké figurkárčenia začínajú liezť na nervy. Humor potrebuje voľnosť. Injekciu do žíl. A tieto zastaralé postupy jeho vývoj len brzdia. ()

Janega odpad!

všetky recenzie používateľa

Mal to byť sitcom nadväzujúci na úspešných Susedov, avšak je z toho len slabý odvar. Ráková v roli uletenej Maďarky už nie je vtipná a Kraus paraduje už aj sám seba. Humor je silený, plytký až trápny. Herecké obsadenie je na počudovanie (preboha, ako prišli na Ladslava Potmešila?!). Celkový dojem je dosť chabý. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Červené auto, ktoré má kňaz Petr v garáži na záhrade, je to isté, ktorým jazdí Ivana Švehlová v seriáli Panelák. (matthew.17)
  • V prvom diely Emesin priateľ nemal na rukách ozajstné tetovania, ale obtiahnute tričko ktore ladilo s farbou pokožky a vytváralo dojem, že tetovania sú prave. (mindkiller)
  • Celá prvá séria bola natočená v rekordne krátkom čase, a to za 19 dní. (Jozef.Payfen)

Reklama

Reklama