Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď padne rúško noci na uličky supermarketu a všetci ľudia odídu domov, oddelenie s potravinami sa premení na stredisko, kde čistiaci prostriedok vyzerá ako Manhattan's 7. Avenue a škatuľa od pracieho prášku sa podobá Chryslerovej budove v New Yorku. Je to čas, kedy všetky výrobky v obchode ožívajú v jedno divoké mesto a vyzerá to tam ako v najlepšom klube v meste - v Copacabane! Lenže... všetko je dobré iba kým nepríde Brand X. Nastáva Foodfight! nasledovaný dobrodružstvami najpopulárnejších postáv na svete a originálnymi super(market) hrdinami ako Dex Degtective, Daredevil Dan a ďalšími. A všetci sú v spore so zlým Brand X-om, ktorý vládne celému obchodu. (Tony DiNozzo)

(viac)

Zaujímavosti (2)

  • Původně si měl snímek odbýt premiéru v prosinci roku 2003, poté měl být uveden na podzim roku 2005 a následně bylo datum premiéry posunuto na jaro roku 2009. Na plátna se však skutečně dostal až o další 3 roky později. (maluti)
  • V prosinci roku 2002, kdy se již na filmu pracovalo, byly odcizeny pevné disky s prvními animacemi. Díky tomu museli tvůrci začít znovu. (slatkac)

Reklama

Reklama