Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin Riggs a Roger Murtaugh majú chrániť korunného svedka Lea. Popri tom však vedú neľútostný boj s Ruddym, juhoafrickým konzulom, ktorý stojí za drogovým syndikátom a praním špinavých peňazí. Obaja detektívi majú dostatok dôkazov, ale Rudd a jeho zabijáci pod rúškom diplomatickej imunity nerušene pracujú ďalej. Riggs, prezývaný Smrtonosná zbraň, sa uchýli k nevyberaným metódam a využije proti Ruddovi aj jeho príťažlivú sekretárku. Medzi gangstrami a obidvoma policajtmi vypukne nevyhlásená vojna. Murtaugh so šťastím unikne nastraženej bombe a Riggsov karavan sa po stretnutí s Ruddovými mužmi zmení v rozstrieľanú trosku. Nezničiteľní detektívi však pomaly získavajú prevahu a Rudd sa chystá na ústup. Schyľuje sa k rozhodujúcemu stretnutiu v priestoroch losangelského prístavu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (585)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dokonalé pokračovanie smrtonosnej série, ktorá dostala hádam každého. Pre mňa lepšie ako jednička. Skvelo vseknuté gagy, takisto ako aj napínavá premyslená akcia a perfektné nezabudnuteľné scény (Riggs u Murtaugha na hajzli, reklama na kondómy). Dokonale sadol aj Joe Pesci, nemohli vybrať lepšieho tragigrázlika. Priznajme si, že dnes sa už podobné buddy-akčné-komédie jednoducho netočia a tak nezostáva nič iné len raz za rok si pustiť takúto neumierajúcu klasiku. 100%. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Je to výrazně razantnější, akčnější, svižnější a zběsilejší než jednička. Gibson s Gloverem si padnou jako ulití a nuda tady nemá své místo, protože akce stíhá akci, přestřelky a výbuchy jsou zde v hojném počtu. Riggsovi odpraví jeho milovanou, a tak se jde pomstít, a ono mě to bavilo. Jen ten výrazný politický podtext bych vynechal. 80% ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Aj pri tejto casti opät neplati to, ze dvojky su horsie ako jednotky. Donner to rozbehol hned na zaciatku filmu pri nahanacke zlocincov, pricom kolegovia v kancelarii stavkovali, ci Riggs a Murtaugh dobehnu zlocincov alebo nie, co posobilo celkom humorne. V kazdej casti nam pribudne nejaka hollywoodska hviezda, tentokrat to bol svedok Joe Pesci, ktoremu aj ked slo o zivot, vzdy ma dokazal pobavit. Paseraci drog su tu aj so svojou diplomatickou imunitou este drzejsi a odpornejsi, ako v jednotke. Nezabudnutelna scena: bomba pod toaletou... 16.11.2008 _______ Mel Gibson - (Martin Riggs) +++ Danny Glover - (Roger Murtaugh) +++ Joe Pesci - (Leo Getz) +++ Patsy Kensit - (Rika van den Haas) +++ Steve Kahan - (kapitan Ed Murphy) +++ Darlene Love - (Trish Murtaugh) +++ Joss Ackland - (Arjen ´Aryan´ Rudd) +++ Derrick O´Connor - (Pieter ´Adolph´ Vorstedt) +++ Hudba: Michael Kamen, Eric Clapton, David Sanborn +++ Produkcia: Joel Silver, Richard Donner +++ ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Zábavnější, akčnější, s nádhernou Riggs girl a celkově minimálně o hvězdičku lepší, než nemastná neslaná jednička. Záporáci nejsou tentokrát drsoňi s mariňáckým tetováním na paži, nicméně jejich zbraně rozhodně stojí za zmínku. Především pak exkluzivní bomba na toaletě společně s diplomatickou imunitou je věru powerful combination. Fotky vystřídali smutné vzpomínky a jako třešnička na dortu je ukecaný Joe Pesci v roli Lea Getze, který do komediálních rolí v žádném případě nepatří, což neznamená, že je nedokáže zahrát. Ruku na srdce, v gangsterkách je to o něčem jiném. Přesto všechno je však dvojka nezvykle funkční, i když jde v podstatě pořád o jedno a to samé. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Musim jasne rict ze tohle pokracovani v mych ocich prekonalo jednicku a je nejlepsim filmovym sequelem vsech dob! uzasny mix akce a humoru ustredni duo doplnuje brilantni Joe Pesci neskutecne slizky zaporaci a predevsim neuveritelna vyvazenost akce a vtipu prvni pulka zabavna plna neskutecnych hlasek a situaci druha polovina vygradovana do strhujiciho tragickyho finale genialni dilo!! ja proste nemuzu nic vytknout i 100% je malo pro mne osobne jeden z nejlepsich akcnich filmu jaky byl kdy natocen!!! ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (29)

  • Ve scéně, kdy Leo Getz (Joe Pesci) uklízí Riggsův dům, můžete slyšet píseň „I'm Not Scared“ britské skupiny Eighth Wonder. Jako zpěvačka v ní působila Patsy Kensit, která ve filmu hraje Riku vand den Haas, asistentku Arjena Rudda (Joss Ackland) (HellFire)

Reklama

Reklama