Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (384)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najlepších mysterióznych thrillerov (horor vážne nie) vôbec. Mám rád filmy, ktoré ma donútia premýšľať a špekulovať nad pointou a tá je v tomto prípade teda poriadne zakuklená. Dostala ma aj veľmi výrazná atmosferická zložka, mystérium a tajomno tu doslova vykukujú spoza každého rohu. Príbeh tak vcucne všetku pozornosť diváka, že si ani neuvedomí a už je koniec. O filme sa preto toho veľa nedá popísať bez toho, aby človek nespoiloval a to by bola veru škoda. Po technickej stránke nemám väčšie výhrady, celkový dojem je teda vynikajúci, odporúčam všetkým milovníkom totálne zamotaných mindfuckov. ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Pozor! Tohle NENÍ jen obyčejná sekerová vyvražďovačka. Lynchovstější psycho twister než většina lynchových filmů a komplikovanější na dějové zvraty než celý Inception. Christopher Smith má talent (ukázal už i v Metru) a zaslouží si sledovat jeho další projekty. Jen to chce trochu doladit ty zvraty ... ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Christopher Smith nám po napínavom Metre (Creep) a polo-vtipnom Severance ponúkol ďalší hororový kúsok - Triangle. Napriek tomu, že sa jedná o vcelku nenápadný film, je v ňom už cítiť vyššie ambície a oveľa väčšiu prepracovanosť, než u predošlých spomínaných kúskov, k čomu trochu dopomohlo aj nenápadné vykradnutie iných mysterióznych filmíkov. Parta známych na mori sa s jachtou dostane do búrky, vďaka čomu stroskotajú a dostanú sa na palubu opusteného parníka. A tu ich namiesto tradičného, maskovaného hororového killera, na ktorého to zo začiatku vyzerá, čaká niečo výrazne zaujímavejšie... Priznávam, miestami je ťažšie sa vo filme zorientovať a sám režisér pripustil, že sa dá vysvetliť 3 rôznymi spôsobmi, ale je to zaujímavé, napínavé, atmosféra je kvalitná, vizuál skvelý a nebyť občasnej prekombinovanosti deja a nelogickosti postáv, tak by to z môjho pohľadu nemalo chybu. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Mellisa George už v In Treatment dokázala, že vie byť veľmi presvedčivá v dramatických a "uslzených" rolách. Triangle je založený na veľmi zaujímavom nápade, ktorý sa rozvíja a zacykluje počas celého filmu. Celý ten guláš aj prekvapujúco funguje, pričom príbeh si vystačí s pár exteriérmi a postavami, hoci výraznejšia logika tu samozrejme nemá miesto.Nie je to prevratné dielo, ale v rámci žánru je to viac ako zaujímavý príspevok, ktorý určite stojí za pozornosť. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Filmy s časovou smyčkou, kdy hrdina (zde hrdinka) potkává sama sebe, mě zrovna dvakrát neberou. Hlavně proto, že často nedokážou schovat či rozmělnit nelogické momenty a okamžiky a divák se za chvíli nachytá při tom, že už je jen vyhledává a nekoncentruje se na děj. Triangl ale velmi mile překvapil. Logické chyby tam asi nějaké byly (vybavuji si snad jeden), ale neměl jsem chuť je vyhledávat, protože jsem se plně soustředil na hlavní hrdinku, která to táhne celé a dost dobře. Rozhodně mnohem lepší než Los Cronocrímenes, který jsem právě díky výše zmíněnému nebyl schopen dokoukat. Melisse se v horrorovém žánru, zdá se, velmi zalíbilo a já to mohu kvitovat jen s povděkem. Možná není nějak extra hezká nebo vynikající herečka, ale je zajímavá. A mě se stejně líbí. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama