Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jonesová) je šťastne vydatá, má dve deti a myslí, že v živote jej už nič nechýba. Jedného dňa však náhodou odhalí neveru svojho manžela a rozhodne sa vykonať radikálny krok - opustí ho a presťahuje sa aj s deťmi do New Yorku, nájde si prácu, priateľov a začne nový život. Už čoskoro po príchode do veľkomesta do jej života nečakane vstúpi sympatický mladík Aram Finkelstein (Justin Bartha), ktorý pracuje v kaviarni pod jej bytom. Aram občas Sandy pomáha a stráži deti, ktoré jeho spoločnosť a zábavné hry priamo zbožňujú. Je len prirodzené, že Sandy začne už onedlho celkom podliehať jeho neodolateľnému chlapčenskému šarmu... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Jedna z postáv vo filme, Aram Finkelstein, ktorého stvárňuje herec Justin Bartha, má meno odkazujúce na (pravdepodobne) židovský pôvod tejto postavy. Herec Bartha má sám židovský pôvod a v jednej zo scén vo filme, keď začne po dohode s rodičmi chodiť na pracovné pohovory, zaznie úryvok z pesničky reggae kapely Desmond Dekker & The Aces s názvom "Israelites", čo odkazuje tiež na judaizmus a židovstvo. (andykanadan)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)
  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)
  • V jednom z dialogů mezi Aramem (Justin Bartha) a jeho matkou (Joanna Gleason) je zmíněno, že pracovala pro Ralpha Laurena. Stejně se jmenoval její nadřízený i v seriálu Přátelé (od r. 1994), v jehož několika epizodách se Joanna také objevila. (Sinecod)
  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)
  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)

Reklama

Reklama