Reklama

Reklama

Medzi priateľmi

(neoficiálny názov) (seriál)
  • Maďarsko Barátok közt
Dráma / Rodinný
Maďarsko, 1998, 30 min

Hrajú:

Zoltán Szőke, Izabella Varga, Csaba Tihanyi Tóth, András Várkonyi, Károly Rékasi, Ildikó Pécsi, Vera Venczel, Edina Balogh, Lukács Bicskey, Andrea Drahota (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Maďarský „nekonečný“ denný seriál uvedený na stanici RTL KLUB.  Pred niekoľkými desaťročiami sa osudy skupiny detí nezvratne a pevne previazali, keď sa ocitli v rukách nemilosrdnej a byrokratickej inštitúcie. Vytvorili sa medzi nimi pevné putá priateľstva, ktoré vydržali skúšku času, a stali sa zárodkom veľkolepých snov. Za dlhé roky každý z nich zakúsil chuť rozmanitého stupňa úspechu i porážky. Vybudovali si kariéru, narodili sa im deti, rozviedli sa. Niektorí ani netušili, že neskôr budú žiť v spoločnom domove.
Životy Miklósa, Andrása, Nory, Zuzy, Ladislava a Gabiky od základov zmení desivá a tragická udalosť. Zoltán Berényi, ktorý je starším bratom Miklósa a Andrása, je riaditeľom stavebnej spoločnosti Berényi s.r.o a má tajný pomer s Andrásovou ženou Zuzou Berényi, sa totiž za záhadných podmienok stane obeťou smrteľnej autonehody. Za osudnej noci jeho auto vytlačí z cesty tajomný cudzinec Ferenc Nagy. Zrážku prežije iba vodič auta Štefan, ktorý vyviazne s vážnymi zraneniami. Zoltán svojim zraneniam podľahne na mieste a Štefana prevezie sanitka s kritickými zraneniami do nemocnice.
Po nehode je najpálčivejším problémov „priateľov“ obchod, ktorý rozbehol ešte Zoltán. Jeho zámerom bolo prestavať budovu, v ktorej sa prvýkrát stretli ešte ako deti, strávili roky mladosti a žijú dodnes, na moderný obytný dom. Priatelia musia dokončiť stavbu novej budovy a Zoltánov podnik, do ktorého čela medzitým nastúpi nový riaditeľ, musí zabezpečiť pre priateľov, ich rodiny a zamestnancov bezpečnosť a stabilitu. (Incantator)

(viac)

Recenzie (1)

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Seriál, ktorý v Maďarsku fičí už 15 rokov a ktorý zrejme prežije aj tri svetové vojny. Maďarské stanice už nesledujem ale o osude tohoto klenotu som sa extra informoval. Dnes večer pobeží úctihodná 6409 časť. ()

Galéria (74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené