Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech. (tibenskym)

(viac)

Recenzie (63)

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Ako sa clovek tuziaci po svojich 20 dolaroch dostane do maleru a ocitne sa v trezore plnom penazi s krasnou slecnou, mozno to znie ako sen nejedneho muza, no hrdinovi tohoto filmu sa to splnilo na sto percent. Cely film zachytava styri hlavne postavy, dve v trezore, jednu v hale banky a cierneho policajta, ktory sa akoze o nieco snazi. A hlavne skoro by som zabudol Davida Carradineho, ktory tam akoze ma hrat, no uzijete si ho iba v jednej kratej scene filmu. Nuda, nuda, nuda, jedine co stalo fakt za pozretie z muzskej strany bola sexi Erika Christensen. V celku napad obstojny, no neviem si predstavit, ze by sa dalo z neho este viac vytazit. Scenar dost obmedzoval a v podstate sa nedalo kde pohnut. Linearne putoval priamo k cielu a uz nazaciatku filmu bolo jasne ako to cele dopadne. Aj ked je to zaradene do zanru krimi/komedie humoru si tam vela neuzijete. Ak chcete len tak relaxovat a pozriet si neci pri com nemusite vela premyslat toto bude spravna volba u mna 5/10.... ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

A nie je to škoda tak kvalitný scenár zabiť tak mizerným spracovaním? Podľa mňa VEĽKÁ! Už ten začiatok pôsobil dosť zmätočne, a mne osobne asi pol hodinu trvalo, kým som pochopil, o čo vlastne v tomto príbehu ide. No a musím uznať, že ako príbeh a zápletka to bolo celkom podarené, až na pár nelogických nezrovnalostí v udalostiach, ktoré sa tam odohrávali. Pôsobilo to spočiatku dosť neprehľadne, ale potom už postupne to išlo, a pekná vzájomná manipulácia - to mám vo filmoch veľmi rád. Koniec bol slabý, veľmi slabý, ale povedal by som, že vlastne prekvapivý (z toho pohľadu, že každý isto čakal nejaké lepšie vyvrcholenie). Erika Christensen bola neuveriteľne zvodná (najmä v tej parochni), tak aj vďaka nej bol film o to príjemnejší. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

Velmi nápaditá zápletka, bohužel potenciál nebyl zdaleka využit a k profesionálnímu zpracování také ledacos chybělo (místy chaotické dialogy, zbytečně zběsile roztěkané záběry kamery (asi rádoby umění), hluchá místa v ději,...). Našlo se ovšem i pár velmi zábavných situací a originálních nápadů (konspirační chaty, konferenční hovor moderovaný rukojmím a další), které z film dělaly poměrně příjemnou zábavu. 60% ()

MrPierc 

všetky recenzie používateľa

Mezi Nickem Stahlem (Jinx) a Erikou Christensen to jiskří od začátku až do konce. Nevíte jestli to ona na něj hraje nebo ne. Jinx Nemá taktiku ani plán, chce jen zpět svých 20 dolarů a už nikdy neplatit poplatek za vybírání ze svých peněz z automatu a tak se rozhodne vykrást banku, ale bohužel zavřou ho s jednou slečnou v trezoru. Jak z toho ven ? To už musíte zjistit sami :-) ()

Kecik 

všetky recenzie používateľa

Podľa môjho názoru je to veľmi slabý film, pri ktorom som doslova trpel. Čakal som určite viac. Celé sa to točí okolo 2 ľudí, ktorí sú zamknutí v trezore a vedú medzi sebou nezmyselné kecy. No to je asi všetko, čo som si z toho filmu zapamätal. Odpad nedávam len pre ten koniec ktorý ma ako tak prebral z ospalosti. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama