Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do těla Olivie se dostal William Bell kvůli kamenům duše, které dal Olivii. Peter nechce, aby v těle Olivie byl William Bell, a tak musí Bellovi najít vhodné tělo. Toho večera v Roxbury se muž chce zabít skokem ze střechy. Přijde za ním žena, která ho chce přesvědčit, aby neskákal. Muž a žena skočí, ale žena po pádu vstane a odejde. O případu se dozví i agent Licoln Lee, a tak vyráží do Bostonu najít tu ženu. Tajemná žena – Dana Gray, pomáhá v krizovém centru jako poradce v krizových situací. Dana zajde za dalším mužem, který ji řekne, že v jednom vlaku umístil bombu a následně se zastřelí. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá mi trochu pripomenula Unbreakable. Ako atmosférou, tak témou nezraniteľnosti, v tomto prípade nesmrteľnosti a je tu aj ten vlak, aj keď v inom kontexte. No a trochu netradičné poňatie dielu cítiť aj vo vyústení, ktoré ponúka aj úplne iné riešenia, než striktne vedecké. I keď v prípade Fringe aj otázka náhody môže znamenať čisto vedeckú odpoveď, nechajme sa, možno, neskôr prekvapiť. Osobne mi ale "nová" Olívia trochu lezie na nervy, nech je už jej myseľ späť. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť filozofická epizóda s hlbokými myšlienkami. Vedomie Williama Bella sa prenieslo do tela Olivie, ktorá po novom slúži ako schránka. To, čo Anna Torv predvádzala so svojim hlasom v tejto epizóde, bolo naozaj famózne. Konečne sme sa dočkali vytúženej spolupráce medzi Walterom a Bellym, ktorá bola skutočne rozveseľujúca. William takisto nastienil veľmi zaujímavú myšlienku ohľadom paralely, ktorá nastala s jeho znovuvzkriesením a nesmrteľnou ženou, ktorá sa pokúšala zomrieť. Išlo o pozoruhodnú spojitosť dvoch zdanlivo nesúvisiacich udalostí. Tiež kvitujem nápadne postrčenú analogickosť mena Dana Gray s gotickou postavou Doriana Graya, ktorá taktiež bola odsúdená k večnému životu bez vášne. Peter a Broyles medzitým priberú do tímu agenta Lincolna Leeho, ktorý im vypomáha s týmto prípadom. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama