Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivie ve svém snu zabila jednu ženu v metru. Když se probudí, uvidí v televizi ženu, kterou ve snu zabila, a to jí vyděsí. Proto se s Petrem vydá do New Yorku zjistit něco víc. Na místě činu skutečně našli červený balónek, který se žena před svou smrtí snažila přitáhnout k sobě. Další Oliviin sen ji zavede do restaurace, kde Olivie pomůže ženě pobodat svého muže. V restauraci Olivie společně s Peterem odhalí, že na místě, kde byla ona, seděl muž s jizvou na tváři. Díky bezpečnostním kamerám v metru Olivie odhalí vzhled vraha. A poslední sen ji zavede přímo do domu vraha. Tentokrát ho nechce nechat utéct. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Predminule sme tu mali empatika, ktorý sa dokázal vcítiť do ostatných, tentokrát máme presný opak, prekrúteného empatika, ktorý prenáša svoje pocity na iných ľudí. Avšak účinky týchto pocitov v konečnom dôsledku vedú k zabíjaniu nevinných ľudí. Súčasne s týmito úmrtiami Olivia zažíva živé sny, ktoré ju spirituálne prenesú na miesto činu. Sprvu sa javí, že ide o akési astrálne zobrazenie, ale skutočnosť sa má tak, že zárodok tohoto prepojenia siaha ďaleko do Olivinej minulosti. Znovu sa vraciame k experimentovaniu s Cortexiphanom, na čo sa tiež ukáže, že sa na tom podieľal aj Dr. Walter Bishop. Hypnotické stimulovanie stavu spánku u Livvy sa dosť podarilo, situácia na streche bola zase poriadne vyhrotená. A taktiež bolo veľmi pekné, ako Broyles podržal Oliv pri jej vyšetrovaní. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Goldsman sa ukázal a nakrútil, minimálne pre mňa, dosiaľ (zďaleka) najlepšiu epizódu prvej sezóny. Zápletka je skutočne mysteriózna, že chcete ihneď vedieť, čo je vo veci a to odkrývanie prinesie so sebou zopár slušných zvratov. Našťastie sa podarilo aj finále, ktoré nepôsobí lacno ako minule, ale je veľmi creepy a účinné a nemusí byť ani extra epické. No a paralelné vesmíry opäť odkryjú niečo zo svojho tajomstva. ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Doktor Bishop (John Noble) vykřikne slovo "Pippin", čímž má na mysli úspěšný zahraniční muzikál. Pippin (Billy Boyd) je ale i jméno Hobita, který zpíval k jídlu Denethorovi, správci Gondoru ve filmu Pán prstenů: Návrat krále (2003). Správce hrál právě John Noble. (cze.Oi)

Reklama

Reklama