Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kalifornský šerif rozmiestni cestné zátarasy na horskej ceste vedúcej k mestu. Začne zastavovať motoristov a informuje ich o hrôzostrašnej novinke: raketa s atómovou hlavicou letí na mesto. Všetci sa dohadujú či sa majú ukryť v kamióne alebo vystúpiť na vrchol hory a tam čeliť blížiacej sa záhube. (matriosa)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V šesťdesiatých rokoch dvadsiateho storočia mali Američania veľký a opodstatnený strach z nukleárneho konfliktu so Sovietským Zväzom. V čase najostrejšej studenej vojny vzniklo mnoho filmových titulov zobrazujúcich možné dôsledky použitia atómových zbraní. Niektoré boli celkom podarené, ale mnohé nestáli ani za deravý groš. Konverzačná dráma "This Is No Test" jednoznačne patrí do do tej druhej kategórie. Osamotený šerif Dan Colter sa snaží zablokovať rýchlostnú cestu len pár kilometrov od mesta, na ktoré letí raketa so silnou nukleárnou hlavicou. Absurdné, naivné, pritiahnuté za vlasy. * ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Osamělý ranger shromažduje lidi a snaží se je přesvědčit aby šli s ním. Ne že bych tenhle příběh už neznal ale sám jsem se divil že se mi to i celkem líbilo, atmosféra strachu houstne(sice to pak šíleně klesne když se tam ke konci jen řeší co a jak) a líbil se mi i nápad jak se všichni bojí vyjít ven, takové pohodové béčko na který sice asi rychle zapomenu ale bavil jsem se obstojně. ()

Reklama

Reklama