Reklama

Reklama

Goong

(seriál)
  • Južná Kórea (viac)

Epizódy(24)

Obsahy(1)

Chae-kyung je 19-ročné spontánne a veselé dievča pochádzajúce z chudobnejších pomerov. Jej pravým opakom je korunný princ Shin, z ktorého sa počas života v paláci a prípravy na svoju budúcu úlohu stal veľmi osamelý a chladný človek. Vďaka sľubu ich starých otcov sa Chae-kyung a Shin stanú v mladom veku manželmi a do života kráľovskej rodiny tak vstúpi princezná neurodzeného pôvodu, ktorá ale so sebou do paláca prináša život, lásku a optimizmus. Pre Chae-kyung je náročné zvyknúť si na život princeznej, ktorá nemôže bez dovolenia ani len navštíviť svoju rodinu, a zložité jej to robí aj Shin, ktorý z "politického manželstva" nie je nadšený a dáva to patrične najavo. Postupom času, bezprostrednosťou Chae-kyung a vplyvom rôznych okolností, ako je napríklad návrat princovho bratranca a pôvodného korunného princa, sa však mení život členov kráľovskej rodiny a pomaly sa roztápa aj Shinovo srdce... (artemis2)

(viac)

Recenzie (13)

matini 

všetky recenzie používateľa

Musím se přiznat, že jsem téměř celý seriál sledovala s anglickými titulky a díky tomu, že nejsem zrovna výborný angličtinář je možný, že mi několik věcí uniklo. Ale na tom, že se mi příběh líbil to nic nemění. Seriál mě bavil, i když je pravda, že pár zdlouhavých a někdy i maličko zbytečných scén se tu taky našlo. Ale pokud hodnotím jako celek, tak se mi to vážně líbilo. Příběh ve kterém nechybí láska, přátelství, spousta pletichaření a díky vtipným scénám spousta zábavy. ()

mi0 

všetky recenzie používateľa

Skoro rozpávkový príbeh - chudobné dievča Chae-kyung sa zhodou okolností dostane do kráľovskej rodiny, kde sa musí pripraviť na novú úlohu - kráľovná krajiny (hoci len formálna). Plánovaná svatba bez akýchkoľvek citov, ťažký život v paláci, závisť v očiach druhých, učenie množstva kódexov a bontónov i princová stará láska - to všetko musí mladá študentka umenia zvládnuť. Avšak namiesto toho, aby sa prispôsobila palácu ona, palác sa pomaly mení a prispôsobuje charizmatickej a nespútanej Chae-kyung. Seriál asi vhodný pre dievčatá no mne sa to aj tak páčilo, hlavne herecký výkon hl. predstaviteľky Eun-hye Yun :) ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Jediným problémom tohto seriálu je jeho rozťahanosť a na smrť ubíjajúce rozhovory všetkých kráľovien, kráľa, princov a princeznej. Priznám sa, že po niekoľkých častiach som už nemohla a tieto nudy som preskákala. Inak je príbehu veľká škoda, pretože to čo sa odohrávalo medzi mladými či už v škole alebo inde bolo rozhodne zaujímavé a vôbec nie nudné. Palácové pletichy boli tiež dobré podporovali príbeh ale čo je moc to je moc. A koniec to zabil, teraz príde spoiler, čakať, ktoré bolo podľa deja splodené nepoškvrnene to už trochu prehnali :-) ()

Gada 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál mne neoslovil, přiznám se, že jsem přetáčela. To jak se hlavní hrdinka vyloženě podbízela Shinovi mě vadilo. Udělali z ní úplně "blbou" holku. Nedalo se na to koukat. Pořád jsem čekala, že to začne nabírat nějaké tempo a nic. Polovina dialogů byla naprosto zbytečná. Nikdy neříkej nikdy, ale myslím, že už znovu neuvidím. A protože jsem přetáčela a nebavilo mne to, tak 2*. ()

Pirkaf 

všetky recenzie používateľa

Začátek vypadal zajímavě, ale pak se začalo všechno táhnout jako sopel a opravdu nevím, jestli to někdy dokoukám do konce. Nehledě na to, že princův bratránek a jeho máti mě neskutečně iritovali a některé jejich scény jsem musel přeskakovat.. UPDATE: Tak ne, myslím, že to nikdy nedokoukám. Tenhle seriál mě unudil xmrti. Manhwa je ale dobrá. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama