Reklama

Reklama

Poté, co se hrdina filmu probudí v nemocnici, vystopuje a zavraždí muže, který ho spolu s pokladníkem při přepadení v bance považoval za mrtvého. Jenže tím způsobí jen to, že společníci mrtvého mu teď jdou po krku. (Filmbox)

Recenzie (51)

andy60 

všetky recenzie používateľa

Film spadá do kategorie těch, kdy se dívám a nevím, proč postavy jednají, jak jednají a dělají to, co dělají. Stručně řečeno - dějově je to hodně nepřehledné. Akční scény se střídají s flashbacky a s monology hlavního hrdiny, což má zřejmě nastínit jakousi dramatickou linii, která ale u mě vůbec nefungovala. Celkové vyznění působí vyloženě béčkově. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Taký priemerný film, u ktorého sa síce nebudete nudiť, ale nijako zvlášť ani baviť. Cuba Gooding Jr. podal dobrý výkon. Je to film, ktorý veľmi nabáda k zamysleniu. Téma, ktorá tu bola už mnohokrát, takže určité odvetvia deju sú predvídateľné. Zo začiatku by sa dalo predpokladať, že sa jedná skôr o drámu. Prijemne prekvapí aj hudba. Nie je to oddychovka a človek musí byť pri sledovaní sústredený, ale za trpezlivosť sa vám film odmení zaujímavým zážitkom. ()

Reklama

jopal 

všetky recenzie používateľa

Mam rad filmy, kde hrdina nie je ziadny nadcovek, kde su chvile, kedy sa mu dari viacej, ci kedy nieco poserie. A v tomto filme bol presne taky. Pribeh sice viac-menej znamy, ale podany velmi presvedcivo a dobre. Svizné, so zaujimavym casosledom, absolutne vtiahnutie do deja. Som milo prekvapeny a myslim, ze moje hodnotenie je spravne. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Film s průměrem padesát procent v hodnocení a dál se nedostane ani kdyby se roztrhal. Co to znamená? Že Hero Wanted je neskutečně nudná blbost, s hvězdou v hlavní roli, která jde ke dnu tím, jak se snaží dostat do nadějných filmů a nakonec z toho vytřískat takovou hrůzu. Takových filmů je sice opravdu plno. Já si ale pro příště budu dávat pozor, když uvidím akční film, který je hodnocen tak jako je tento a radši si pustím něco lepšího, zábavnějšího. Na tohle se snad ani nedá vydržet koukat do konce. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

ďalší film, ktorý má neprávom nízke hodnotenie. Mne sa film páčil a videl som aspoň 5O horších filmov ktoré mali ďaleko lepšie hodnotenie. Nie je to síce žiaden zázrak, ale aby bol film zhodený k 51% si fakt nezaslúži. Odporúčam každému kto má rád žáner a nie je už dopredu zaujatý k americkým filmom. Ako Liotta aj Gooding jr. hrajú dobre a robia film kvalitným. 70% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii. (Terva)

Reklama

Reklama