Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

No to bola blbosť. Dávam to na úroveň Lesbien vampire killers. Keď sa raz za čas objaví takýto film, pobaví. Ale nesmie sa to s nimi preháňať. Som ochotný si pozrieť ešte Zombieland a potom chvíľu dosť. Kto máte chuť na komediálno-hororovú kravinu kde partička chlapov, čo šli na riadnu kalbu, zrazu bojuje o život všetkým čo je po ruke (a to im tvorcovia dali do rúk kadečo). ()

Reklama

wampire23 

všetky recenzie používateľa

Ako komédia málo vtipné, ako horor málo krvavé a napínavé a ako komediálny horor málo komediálny horor. Briti ma dokázali svojimi horormi, komédiami aj ich skĺbením (Súmrak mŕtvych) vždy pobaviť, ale tentokrát naozaj prestrelili. Už len základná premisa o víruse, ktorý postihuje iba ženy-WTF? Príbeh je nudný, žiadna z postáv vám neprirastie k srdcu a je vám jedno, či to prežije alebo nie. Tentoraz UK prinieslo sklamanie, ale ja verím, že to bol jav ojedinelý a opäť sa vráti Edgar Wright a bude všetko v poriadku. 50% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama