Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

Subjektiv odpad!

všetky recenzie používateľa

Uf, raději se nebudu tvářit, že Doghouse se tím, že nechal nebohé, životem otrávené chlapíky pronásledovat bandou ženských zombií, snažil snad něco hlubšího sdělit o údělu obou, či alespoň jednoho pohlaví. To by mi jeden odpad nestačil a musel bych si založit mulťáka. Raději budu tvrdit, že jsem viděl nevtipnou komedii, nestrašidelný horor,film s nesympatickými postavami bez vlastností, film bez napětí, myšlenky či zajímavého vizuálu, s nezajímavou hudbou... Inu film bez jakýchkoliv pozitiv. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Reklama

3n3my 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase ma sklamala britská tvorba - resp. britský humor, na ktorom chcel Doghouse stavať. Zopár originálnych nápadov a snaha priniesť niečo nové (zábavnejšie) sa tvorcom uprieť nedá, no výsledok zostal niekde na polceste. Nevyhli sa totiž klasickej šablóne (chorobe) hororových movies, a tým vlastne Doghouse prichádza o moment prekvapenia a pobavenia divákov. Škoda. ()

kukentipla 

všetky recenzie používateľa

O čem to je? Vytáhnout kámoše z depresí spojených s rozvodem je povinnost každého správného pivního parťáka. A tak se partička známích vydává do zapadlé vesnice s jasním cílem. Prochlastat se k podlaze a uplácat si polštář z vlastních zvratků. Bohužel armáda zase dělala jakési zakázané testy a zapadlá díra, kam naši hrdinové míří je plná kozatých zombic....Co já NATO? Poměrně vtipná zombie komedie s fajnovými (jeden loser větší než druhej) hrdiny, povedenými hláškami a občasnými brutálními záběry. Doghause splnil to co jsem od něj požadoval, tedy nenáročnou zábavu. Podobný film: Izolace. ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, místy horové, ale co si z toho vybrat? Já osobně nevím, nemám rád filmy, u kterých tvůrci nevědí, jakou cestou se vydají. A podobně dopadl i Doghouse zábava na entou je podporována nechápajícím chováním hlavních postav, což se prostě u hororu (i když z části) odpustit nedá. Byla to zábava, to především. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama