Reklama

Reklama

Tínedžer Jake Tyler (Sean Faris) sa práve s rodičmi a bratom prisťahoval do Orlanda a nastúpil na miestnu strednú školu. Rovnako ako mladší Charlie (Wyatt Smith), ktorý žne úspechy v tenise, je i Jake športovo nadaný hráč amerického futbalu. A zakrátko zistí, že dobrú kondíciu bude potrebovať! Keď ho totiž pôvabná spolužiačka Baja Millerová (Amber Heard) pozve na večierok, Jake narazí na vyhláseného bitkára Ryana McCarthyho (Cam Gigandet) – a po tom, čo od neho dostane poriadnu nakladačku, sa Jake rozhodne, že to nenechá len tak. Obráti sa na majstra bojových umení Jeana Roquu (Djimon Hounsou), ktorý ho naučí nielen bojovať, ale i uvedomiť si, aký skutočne je. No hoci Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že ďalší stret so surovcom Ryanom je nevyhnutný... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (597)

imf 

všetky recenzie používateľa

Karate Kid Meets Fast and Furious... a výsledek není úplně k zahození. Přepálené vizuály, prkenní mladíci a velmi pěkné akční scény a nějaké to oldschoolové poselství... k létu sedne jak otočka do břicha. Nebýt Leslie Hope a příliš okatě instalovaného sidekicka, možná bych šel až na nostalgické čtyři hvězdičky. Djimon a jeho přifouknuté bicepsy rulez. :) ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Tento film se celkem úspěšně vyhýbá naprostým blbostem, jako že můžete chytit kop v letu. Teda až do finálového boje, kdy jednak mu z blokuje kop rukou (musel mít hodně silnou ruku :-) a druhý případ, kdy ho protivník kopne, on ten kop chytne a použije proti němu!!! Krom těchto blbosti je to docela dobrý film. Přidat ještě více normálního boje, vystřihnou pár zbytečných scén a mohl jsem jít i výše. Škoda... ()

Reklama

predators 

všetky recenzie používateľa

Musím přiznat, že jsem tomuto snímku moc šancí nedával. O to víc jsem byl mile překvapen a dalo by se říct, že i nadšen. A ačkoliv kontaktním sportům moc neholduju, tak těch 110 minut uběhlo, ani nevím jak. Dobrá práce kamery, střih fightů a rázná hudba se střídají s celkem inteligentními dialogy a ačkoliv herci nejsou z nejznámějších, ve mně zanechali slušný dojem. Určitě se jedná o lepší film, než jen o oddychovku, teda vlastně, nezapomeňte dýchat, dýchat...70% ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Setsakra zábavnej oddychovej sterilní produkt pro americké teenagery, teploušskou hudbou počínaje a všudypřítomnými party kelímky a buchtama ve vířivce konče. Jo a taky se tam perou. Bitky jsou fajn a dobře se na ně kouká. Hlavní hrdina je kříženec Cristiana Ronalda a Christiana Balea (vzhledově) a pere se tam s týpkem co vypadá jak slizáckej Daniel Craig rádoby ze střední. Je až sranda jak je to šablonovitě natočený, až na to že nejsou 80s takže tam neni trenér asiat, ale drsnej a fakt dobrej Djimon Hounsou. 70% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem vyjadriť poľutovanie nad úbohosťou tohto sračkového amerického deja. Nech je to béčkové ako chce, a i keď je Djimon Hounsou veľmi dobrý herec, tak z toho nemuseli nafukovať dramatický podtón a dôležito seriózne situácie. Nebol na to režisér, neboli na to herci a potom to tak aj vyzeralo. Totálne tupý a vygumovaný scenár. Veci ako vnútorný boj, ostré nelegálne fighty na ulici, záznamy bitiek v mobiloch a celá škola fičiaca na majstrovi pästiarskeho šampionátu, to všetko ma neskutočne nasie*alo. Stačilo pozmeniť pár scén na béčkovejšiu rovinu, aby sa to viac hodilo k dokonalým akčným scénam a bolo by to o niečom inom. Ale akcia je v tomto filme, podobne ako John McClane vo filmovom priemysle, záchranárom číslo jedna, tréningové prostredie a záverečný polhodinový turnaj ma nechali trošku pozabudnúť na negatívne dojmy a tak to zostalo na slušnom priemere. 55%. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (7)

  • Chris Hauty napsal scénář k filmu poté, co mu jeho syn ukázal několik teenagerských soubojů na YouTube. (Terva)
  • Pôvodný názov bol Get Some, ale mal sexuálne konotácie, čo sa tvorcom nepáčilo. (619REY619)
  • Cam Gigandet (Ryan) je držitelem černého pásu v izraelském bojovém umění Krav Maga. (Mr.Hudson)

Súvisiace novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (viac)

Reklama

Reklama