Reklama

Reklama

Silvestry Vladimíra Menšíka

(relácia)
Zábavný
Česko, 1993, 39 min

Účinkujú:

Vladimír Menšík

Obsahy(1)

K nejúspěšnějším silvestrovským televizním pořadům tradičně patřily ty, ve kterých vystupoval jedinečný vypravěč a neopakovatelný herec a komik Vladimír Menšík. V posledních letech jeho života natáčelo brněnské studio jeho silvestrovská vystoupení téměř každoročně. V roce 1993 pak dlouholetý Menšíkův televizní spolupracovník, dramaturg Jaroslav Sedlák, vytvořil z jednotlivých monologů a vystoupení, která nalezl v brněnském televizním archivu, střihový pořad, který se od té doby stál stálicí v silvestrovských vysíláních České televize. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (67)

MarekT 

všetky recenzie používateľa

Skvělá zábava s nesmrtelným Vladimírem Menšíkem. Škoda, že takoví jako on se už nerodí. Jeho odchod v r.1988 předeznamenal brzký nástup nových časů a nové generace komiků, která si toto označení povětšinou nezaslouží. Já mám u tohoto střihového filmu, na který se dá dívat znovu a znovu, s hodnocením jasno. ()

wiercza 

všetky recenzie používateľa

Vladimír Menšík dokázal neskutečně vyprávět a bavit lidi. One-man show s příběhy z "brožovaného" života a rodinného kruhu v originálním podání. Uměl si udělat legraci ze sebe samého. V naší staré červené 120 nesměla chybět audiokazeta se Silvestry. Nikdy se neoposlouchala, vždy se dostavily záchvaty smíchu, slzy vběhly do očí. "Ať žijou naši marmeládoví!" I teď si to ráda pustím na youtube. ()

Reklama

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

Není Silvestr, kdy by tohle nejelo v TV a já se na to budu dívat znovu a znovu třeba po stopadesátépáté, protože taková koncentrace humoru jako je tady, to se snad žádnému českému umělci nepovedlo. Ikdyž mám rád dnešní baviče typu Izer, Kaiser & Lábus, Jablonský aj. do tohohle pána mají prostě hodně moc daleko. ()

mikla 

všetky recenzie používateľa

Pán Menšík bol človek, ktorý bol výnimočný svojím humorom, šarmom a intelektom a práve tým bol jedinečný a naozaj neprekonatelný. Dodnes sa k týmto jeho kúskom vracajú jeho verný fanúšikovia a dokonca aj dalšie geneerácie, ktoré jednoducho musia oceniť kvality tohoto človeka, ktorého humor bol naozaj jedinečný a v česko.Slovensku priam neprekonatelný. Pán umelec, rodák s Ivančič v 70 a 80 rokoch dokázal k TV obrazovke prilákať stovky ludí, čo sa dnes už len tak nevidí. Menšík bol ozaj jedinečný a svečí o tom aj jeho 120 filmov a vyše 60 divadelných predstavení kde hral, taktiež dabing a hlavne zábavné a najme Silvestrovské relácie. Pán Menšík česť vašej pamiatke, boli a stále ste legenda českého ale aj Slovenského humoru... ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Top všech topů, co se televizní zábavy týče, až teprve za Menšíkovy Silvestry řadím všechny Kaisery a Lábuse v nejlepší formě...na střihové průřezy Silvestry Vladimíra Menšíka si udělám čas téměř vždycky, na to je vždycky nálada, ty hlášky tady už zlidověly.......................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama