Reklama

Reklama

Jean Michel Jarre at the Pyramids

(koncert)
všetky plagáty
Hudobný / Dokumentárny
Veľká Británia, 2000, 60 min

Obsahy(1)

Jean Michel Jarre at the Pyramids, alebo The Twelve Dreams of the Sun je koncert, ktorý sa skladá sa z dvoch častí: Main Concert a Sunrise Concert. Uskutočnil sa pod egyptskými pyramídami v Gíze presne na prelome dvoch milénií. Projekt stál približne 9,5 milióna dolárov a zúčastnilo sa ho viac ako 120 000 ľudí. Jarre vytvoril obrovskú projekciu premietanú priamo na posledný z pôvodných divov sveta. Gigantická laserová show, dotvorená ohňostrojmi, bolo vysielaná v priamom prenose na televíznych staniciach po celom svete. (riske)

(viac)

Recenzie (5)

ilemas 

všetky recenzie používateľa

Snad jeho nejlepší koncert, který vysílala i naše televize. Škoda, že to nevyšlo na dvd s vynikajícím zvukem alespoň 5.1 ()

mr.filo 

všetky recenzie používateľa

Velmi okázalé mistrovské dílo The Twelve Dreams of the Sun, ale co ty probliky na Egyptskou gamesu FPS, na stole ležící mašinu PC, a všichni v šálách (teplo dědečku, teplo!) .... Jean Michel Jarre se tváří jak vědec, kterého to nebaví, přestože poskytuje zábavu pro 120 000 pařících lidí. Jak říkám, okázalé mistrovské dílo. Jen nevím jestli okázalost je komplimentem. ()

Reklama

Reklama