Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokojný a šťastný život Sama Phelana (Chris Hemsworth) a jeho ženy Leslie (Victoria Profeta) sa zmení po tom, ako vstúpi do ich životov tajomný Pyke Kubic (Sean Bean). Ten ich vtiahne do búrlivých a dramatických situácii v uliciach Chicaga. Každým krokom sa manželský pár zamotáva viac a viac do špirály podvodov a násilia... a to všetko v mene peňazí. (tEnCo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (43)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Už samotná zápletka prakticky nemá čo ponúknuť. Tento thriller staval najviac na hereckom umení Seana Beana vychutnať si svojho záporáka. Ten je síce prvotriedny, ale čo z toho, keď zvyšok obsadenia mu siaha ledva po členky, záver je predvídateľný, hudba nevírazná a vôbec samotné spracovanie má až príliš amatérsky nádych. 45%. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ten film mě od začátku neskutečně sral.Vyznění filmu,i to jak se všichni chovali,z toho sem uchcával,a za to sem chtěl filmu nadělit jednu posranou usmolenou hvězdičku.Jasně,jen málo z nás by riskovala život,a tomu zmetkovi by se postavila,takže v tomhle ohledu byl film hodně blízko realitě,ale pravě konfrontace Beana s tou manželskou dvojicí by film strhla úplně jinam,a určitě by to bylo zábavnější.Nakonec filmu přidám jednu hvězdu za konec,protože sem tomu zmrdovi smrt ze srdce přál.40%. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Výkon Seana Beana ako Pykea je prirodzený a intenzívny. Pritiahne publikum sústredeným pokojom jeho postavy, neúnavným zameraním sa na jeho cieľ a neistou rovnováhou medzi zdvorilosťou a násilím. Chris Hemsworth ako Sam nám dáva sympatický a ľudsky podaný charakter, ktorý krátko zápasí s morálne správnymi vecami. Je ľahké prijať Hemswortha ako Sama. Vyzerá ako milý chlap; správa sa ako milý chlap, kým Pyke nevystrčí Sama do čiernej diery kriminality. Hemsworth robí zložitý prechod od slušného občana k nemilosrdnému ozbrojenému lupičovi v presvedčivom oblúku zúfalých činov. Nie je to ani tak tradičný akčný film. To, že Hollywood veľmi neurobil meno snímke Ca$h neznamená, že sa nejedná o balík, ktorý stojí za otvorenie. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jo, každej filmožrout ví, jak naložit s náhodně nalezenejma prachama. A teď zrovna nemyslim něco na způsob "poctivě je vrátím". Jenže co chcete od průměrnýho americký páru. A tak není divu, že se pár dní po šťastnym zbohatnutí o peníze hlásí jejich majitel, kterej je naneštěstí pro oba manželé pedant vybavenej kalkulačkou místo mozku. Čekal jsem teda něco úplně jinýho a autor obsahu by se měl fakt nejdřív podívat na to, o čem píše. Ale zklamanej jsem rozhodně nebyl. Tenhle komediální thriller mi roztáhnul ksicht do úsměvu prakticky na celou stopáž a jinýho finančního poradce než Seana Beana už od dneška nechci. 85% ()

manonfire 

všetky recenzie používateľa

Zdatnější režie by z toho mohla vytáhnout více hlavně po stránce psychologie postav. Nápad sám o sobě to není špatný, ale od chvíle prvních loupeží stoupá nedůvěryhodnost pravděpodobnosti tohoto příběhu strmě vzhůru. Pro pár dolarů navíc by zkušený gangster určitě neriskoval to co zde...jen pro jakýsi princip pofidérní spravedlnosti. Sean Bean tradičně vděčnou volbou, horší to bylo s jeho připosraným "oponentem". 50% ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené