Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 2

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (114)

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Než po 14ti letech čekání naservírovat fanouškům tohle, tak to radši Salva neměl trojku točit vůbec. Rozpočet nic neznamená když člověk umí (viz Wan), takže pokud Salva neměl peníze, měl se soustředit na napětí, atmosféru a hororové prvky místo laciných efektů a "vytuněný" dodávky s neprůstřelnýma pneumatikama atd. Zklamání po všech směrech a ještě horší než dvojka. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký horor „Jeepers Creepers 3“ není vyloženě nedůstojným pokračováním předchozích dvou filmů, ani ty nebyly nějak zásadně úžasné, ale přece jen se jedná o pokračování, které není ničím vyloženě zásadní, i když se nám tím jakoby uzavírá kruh. Jde především o to, že zde je monstrum, které zabíjí, a je otázkou, jestli se ho lidem podaří nějak porazit. Je to drsné, je to namachrované a to je tak vše. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Victor Salva toto dlho očakávané pokračovanie mojej obľúbenej ságy o krvichtivom okrídlenom monštre zvládol štýlovo a potvrdil dobré renomé, ktoré u mnohých fanúšikov (vrátane mojej maličkosti) má. Milujem vypínače mozgovej činnosti typu Jeepers Creepers, Hatchet, Town Creek a pod., v ktorých nejakí ľudkovia čelia bezdôvodnému vražednému besneniu zo strany odpudivej nadprirodzenej bytosti. JP 3 absolútne spĺňa všetky atribúty, ktoré má takýto typ béčkového hororu mať - je napínavý, krvavý, trikovo nabitý a najmä zábavný. Páčilo sa mi, že Creeper tu už nie je taký suverén, ako bývalo zvykom a napriek sofistikovaným vražedným pomôckam, ktorými je opäť vyzbrojený občas aj celkom dostáva na búdku... ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Opět další výkonnostní sešup směrem dolů. První díl byl slušný horůrek, který představil nového hrdinu. Druhý díl pokazil méně než se možná čekalo a než odpovídá jeho výsledné hodnocení. Celé roky jsem tak trošku čekal s čím by mohla přijít očekávaná Trojka, jenže bohužel ani samotný Creeperův stvořitel Victor Silva nedokázal garantovat očekávanou kvalitu. Je to o ničem a jedinou vychytávku tak představuje pojízdná spižírna, která má veliké množství vychytávek. 30% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka mala dobrý námet a bola skvele natočená. Dej dvojky stál za hovno, ale stále bola dobre natočená, takže ako zábavné béčko fungovala. Trojka má na hovno nielen dej, ale už ani réžia za veľa nestojí. Síce je zaujímavé, že aj keď film vznikol 16 rokov po jednotke, tak dejovo na ňu tesne nadväzuje a koniec sa napojí zase na dvojku. Na konci sa dočkáme aj camea dôležitej postavy z jednotky. Ale nové postavy sú už totálne vylízané a nebudete sa vedieť dočkať kým ich Creeper dostane. Často je to strašne nudné čakanie. No a aj samotné akčné scény sú sklamaním. Ich vyznenie je často strašne debilné a nezmyselné. Ani napätie v nich už nefunguje. No a po technickej stránke sa často dočkáme lacného mizerného CGI namiesto pôsobivých kaskadérkych scén z predošlých dielov. Dokonca aj Creeper už pôsobí skôr otravne a jeho konanie som často vôbec nechápal. Jednu hviezdičku dávam za jeho kultové auto, ktoré absolvovalo upgrade a má kopu vychytávok skoro jak KITT z Knight Ridera. Jeepers Creepers je bohužiaľ ďalšou hororovou sériou, ktorú dojili dokiaľ sa v nej všetko úplne nepokazilo. A stačili im na to len tri diely. 2/10. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama