Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Film nemá takmer nič spoločné s filmom z roku 2003. Aj vzhľadom na dobu vzniku má Italian Job neskutočný šmrnc, občas pripomínajúci Conneryho bondovky. Ale scenár je dosť pozvoľný. Veľké množstvo postáv, veľa kecania a divák sa dosť načaká, kým prídu tie naozaj zaujímavé scény... Úteky na minicooproch sú fajn, ale občas aj trochu detinské... Kým pri BULLITOVOM PRÍPADE som ešte prižmúril oko, tu idem na tri... ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Italian Job mne zklamal zejména proto, že jsem se na něj docela těšil. Režisér Collinson se patrně pokusil natočil vtipný akční snímek, ale nepodařilo se mu provázat akci s humorem. Takže snímek je chvíli pohodový, pak ukrutně zvážní a tak pořád dokola. Alpské silnice a vozový park sice leccos zachraňují, ale obě hlavní skupiny (lupiči i mafie) mi dost připomínaly soubory uprchlíků z ústavu pro mentálně postižené a navíc se stále nemohu rozhodnout, zda závěrečná scéna byla geniální nebo debilní. ()

Reklama

gocatgo 

všetky recenzie používateľa

Vcelku mi uniká, proč je potřeba natáčet remaky skvělých filmů. Italian Job má perfektní atmosféru, bandu londýnských podvodníčků toho nejstylovějšího ražení, geniální honičku a epesní závěr. Stejně tak jako je Mini Cooper od BMW jen odvarem legendy od Morrisu, tak je nová verze Italian Job odvarem klasiky ze šedesátého devátého... ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

"Moment, kluci, mám geniální nápad..." Hodina a půl naprosto bezproblémové zábavy naplněná typicky britsky hravou nadsázkou ("vězení" pana Bridgera vede), hromadou fórů a skrz na skrz sympatickými postavami. Snad ani není možné, že tomu filmu je 41 let... Scéna s minicoopery je úžasná (doporučuji vidět i jednu její vystřiženou část, kdy mini "tančí" s policejními auty na Straussův valčík:-)), a závěr.... Kdo viděl, ten ví. Čtyři a kousek hvězdy. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Konecne som videl aj povodny Italian Job, nielen jeho rymejk zo roku 2003. Kvalitna filmova jazda, ktoru zabezpecuje skusena ruka rezisera Petera Collinsona, vyborne - miestami az sqele - herecke vykony /Michael Caine/, a poriadny kus akcie. Dalej treba spomenut prepracovany scenar, maximalne zaujimave lokality a zaver..... na ten proste nejde zabudnut. 100 % ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Ve filmu se ve skutečnosti objevily dva vozy Lamborghini Miura. Jedno nové a druhé již bourané. (Marator)
  • Studio Paramount původně chtělo do hlavní role obsadit Roberta Redforda, avšak zcela originální Caineův akcent a přirozená vizáž profesionálního lupiče-gentlemana rozhodly jinak. (venus)
  • Lietadlo privážajúce zlato z Číny na turínske letisko je jedno zo štrnástich vyrobených lietadiel typu Douglas C-74 Globemaster. (Laslo)

Reklama

Reklama