Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film zachytáva osudy troch kamarátov, ktorí vyrastali spoločne. Trénovali v škole thajského boxu muay thai a snom každého z nich bolo stať sa profesionálom v ringu. Čas plynul a sny sa postupne rozplývali až ich nahradila tvrdá realita. Dvaja začali pracovať pre mafiu, tretiemu sa splnil sen. Po rokoch sa opäť stretnú, ale už nič nie je ako predtým. Zmenila ich doba a prostredie, ktorým sa obklopili... Film je plný kvalitných záberov z muay thai zápasov. Príbeh o priateľstve, láske, túžbe presadiť sa, pomste a odpustení. (badygorila)

(viac)

Diskusia

roning85

roning85 (hodnotenie, recenzie)

Film je dobry zboznujem bojove umenie ale nieco tam chybalo... tak davam len 4 hviezdicky.

tombac

tombac (hodnotenie, recenzie)

Aha, uniklo mi, ze jsou k tomu jen cinske titule. Neda se nic delat, v tomto případě si chvili pockam. :) Takze si s kolegou, ktery je fanda do bojovych umeni, asi pustime An Empress and the Warrior, ktery me napoprve docela zklamal. Anglicke title jiz jsou.

Adrian

Adrian (hodnotenie, recenzie)

Fatal move uz mam domka 3 dni, ale nieto titulkov :( asi sa nakoniec naozaj budem musiet naucit mandarstinu a kantostinu :)

tombac

tombac (hodnotenie, recenzie)

Jasne, chapu te. Mozna si dam repete uz dnesni noc v praci jako nahrazku za uslou imfovu prednasku. Tedy pokud nebudu mit do vecera k dispozici Fatal Move. :) Na to se take dost tesim.

Adrian

Adrian (hodnotenie, recenzie)

tombac: Pozri, na moj komentar nehlad, dolezite su dojmy, ake mas z toho ty. Avsak - filmy ako Tom Yum Goong a Ong-bak su aspon ciste zanrovky, ktore sa na nic nehraju a tym padom nemozu ani nic pokazit. V tejto jednoduchosti maju tak zaroven aj vyhodu. Ovsem Muay Thai Chaiya mi prisiel ako ambicioznejsi projekt, ktory okrem pohladu na samotne bojove umenie sa snazil o urcitie sirsie zasadenie do spolocenskeho ramca. Je to sice chvalyhodne, ovsem tym si smerom ku mne na seba tvorcovia uplietli bic a zobrali vacsiu zodpovednost, ktoru nezvladli uniest, kedze spojenie tychto dvoch linii mi skalo.

tombac

tombac (hodnotenie, recenzie)

Adrian: Pred koupi DVD se na film diky tobe podivam jeste jednou. :) S provedenim souboju souhlasim, presto jsem byl spokojen. To se tyka i gangsterske linky. Neni dokonala, ale kdyz si vzpomenu, co se odehravalo mezi souboji v Ong-baku a Tom Yum Goong...

Reklama

Reklama