Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (viac)
Trailer 4

Carl Allen (Jim Carrey) prišiel na to ako sa zbaviť depresie a neperspektívnej práce. Doteraz sedel doma a na všetko odpovedal slovkom nie. Ale potom ako absolvoval seminár, ktorý viedol guru, sa Carl rozhodol, že slovko nie zo svojho slovníka vylúči. Bungee jumping? Áno. Naučiť sa kórejsky? Áno. Kúpiť si prvú letenku kdekoľvek? Áno... Carlovi sa otvárajú životné možnosti o to viac keď stretne slobodomyseľnú hudobníčku Allison (Zooey Deschanel). (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 4

Recenzie (1 334)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Scenár tohto filmu je jedna veľká blbosť. To musím skonštatovať hneď na začiatku. To, že sa zo zakomplexovaného loosera stane dieťa šťasteny len vďaka tomu, že na všetko prikývne a povie ano je totálne nereálna sprostosť. Keďže sa jedná o komédiu, dokázal by som povrchnosť príbehu tolerovat, ak by to vyvážili humorné scény a podarené gagy. Žiaľ pri tomto titule som sa ani toho nedočkal. Jimovi Carreymu tiež už pribudla vekom nejaká tá vráska a ztuhol ksicht. Takže ani tie jeho grimasy už nie sú to, čo bývali. ** ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Naprosto skvělá romantická komedie, kterou si jednou za čas rád zopakuji a bavím se přitom pořád stejně. Jim Carrey již v tomto filmu dokázal, že zvládne zahrát i jinak, než jen čistě komediálně, i když i v Yes men se jeho nezaměnitelný komediální styl vyskytuje. Originální námět se podařilo přetavit ve svižně natočený film s několika dobrými vtipy a scénkami, ale hlavně hutnou atmosférou, která vás nepustí až do konce a zahřeje u srdíčka. Jo a Zooey Deschanel je tady neskutečně sexy... 90% ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Áno, aj ja hovorím filmu a otázkam na jeho kvalitu veľké 'JES'! Všetci vieme, že nám Carrey postupne dokazuje, že vie divákov zabaviť už aj bez svojich vychýrených grimás a ksichtov vo vážnejších žánroch. Ale že sa mu konečne podarí v naozaj vtipnej komédii, v ktorej dáva týmto úškrnom zvýšky zbohom, som naozaj nečakal. Inteligentnú zábavu striedajú milé, strelené a crazy scény, ktoré si ale udržiavajú svoj vysoký (etický) štandard. Základná pointa príbehu je jednoduchá ako facka a po jej prečítaní (trailery som vynechal) som sa obával prúseru, no zdá sa, že scenáristi sa nenechali zlákať vidinou dobre, no lacno a ľahko zarábajúceho príbehu. Príjemná je aj nenútená romantika, ktorá hrá v tomto srandou nabitom filme len druhé husle. Hrá ale čisto a ani na chvíľu nezačne otravovať, ale to je už zásluha Zooey Deschanel. 80%. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.1/10] | me: Konečne komédia podľa školy Jima Carreyho. Typ na ktorý môžem vsadiť kedykoľvek. Nemôžem povedať, že Ace Ventura alebo Dumb and Dumber sú na rovnakej úrovni, .. to nie,.. ale nie vždy sa podarí masterpiece. Táto komédia ma pobavila presne tak ako som čakal od traileru. Jim je tam stále sám sebou a ja si nemôžem pomôcť, ale jeho spôsob baviť ľudí ma proste baví, ... Je to Jim a to ako to robí on, je zábavny svojským spôsobom, hoci myšlienka filmu je veľmi jednoduchá. Ale o tom to je ... taký bol aj Bruce Almighty a tiež som sa vynikajúco zabával. Je jasné, že aj Yes Man ma svoje silné a slabé stránky, ale v celkovom meradle je to fajn komédia, ktorá rozosmeje a poteší. Bavil som sa a zostal mi dobrý pocit,... Jim by ešte mohol stihnuť zopár svojských kúskov pred tým ako sa už dá iba na seriózne herectvo. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Začátek filmu je hodně dobrej, ale od chvíle, kdy Jim Carrey začne na všechno odpovídat "ANO", se z toho stane taková obyčejná romantická komedie a Jim Carrey celou dobu akorát pobíhá sem a tam a koná dobrý skutky. Ale najdou se tam i nějaký povedený scény (např. obvinění z teroristickýho útoku nebo mejdan ve stylu Heryho Potrata). Nenadchne, neurazí - 3 hvězdičky. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (33)

  • I když jeden z plakátů zobrazuje Jima Carreyho (Carl) běžícího skrze pole květin, ve filmu taková scéna není. (HellFire)
  • Odkaz na film můžeme najít v počítačové hře "Fallout: New Vegas", v níž existuje stejnojmenný robot naprogramovaný tak, že nemůže říci ne. (lisak81)

Súvisiace novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (viac)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (viac)

Reklama

Reklama