Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 2: Zrod bojovníka

  • Slovensko Kráľ Škorpión 2: Návrat kráľa (viac)

Trinásťročný Akadčan Mathayus (Pierre Marais) sa mohol len bezmocne prizerať, keď zradný čarodejník Sargon (Randy Couture) uniesol a zavraždil jeho milovaného otca, pretože mu závidel a považoval ho za svojho najväčšieho protivníka. Prešlo sedem rokov, počas ktorých z neho tajný Rád Čierneho škorpióna tvrdým drilom spravil dokonalého bojovníka (Michael Copon), schopného pomstiť otcovu smrť. No aby dokázal poraziť Sargona, ktorého moc sa vďaka čiernej mágii v uplynulých rokoch znásobila, musí z podsvetia priniesť legendárny prekliaty Damoklov meč! Preto sa s odvážnou a krásnou Laylou (Karen Shenaz David), gréckym spisovateľom Arim (Simon Quarterman) a oslobodeným zajatcom Fongom (Tom Wu) vydáva do Egypta na dych vyrážajúcu odyseu, aby sa nielen pomstil, ale tiež zachránil Akádsku ríšu – a svoju vlastnú dušu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (165)

Phobia

všetky recenzie používateľa

Tak jsme se zasmáli a teď se budeme snažit zapomenout, že tahle 3,14čovina vznikla a dokonce dorazila až na televizní obrazovky v středoevropském Banánistánu. Hezoučký juvenilní hermafrodit (pro potěchu očí pubertálních dívek a bukvic libovolného věku) zachraňuje svět před Zlem... už zase. Je to nejapně blbé, efekty jsou úsměvné (přinejlepším průměrné) a místo herců tam měly být loutky nebo maňásci, takový je můj neochvějný názor. Naštěstí konkurenční TV (k)anál nabízel kvalitnější zábavu a z téhle srandy jsem sledovala útržky fakt jen pro polechtání bránice, tak můžu být laskavá a radši vůbec nehodnotit. ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

Po jedničce, která je celkem fajn, zábavná, akční a má Rocka, přišlo pokračování, které nemá ale naprosto nic. Neskutečně slabý film s debilními hereckými výkony, strašnými postavami, hrozným scénářem, který originalitu nepoznal ani z rychlíku, ale hlavně tak odpornými digitálními triky, že se na to opravdu nedá koukat. ()

Reklama

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

První polovinu filmu se zdálo, že se bude jednat o skvělou akci, při níž se příběh bude rozvíjet, až do zdárného konce ... Ale ouha, druhá polovina se mi zdála jako úplná hovadina, začínající nymfomankou, královnou podsvětí cirkusového Číňana, až po zfetovaného škorpiona, který pobíhá po svém paláci. Je neviditelný a snaží se zabít hlavního hrdinu. Až na zpackanou druhou polovinu se to jevilo ještě dobře: 4 body z 10. 30 % ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Tohle byla větší hrůza než jsem čekal, příběh dost směšný, efekty mizerné a casting otřesný výběrem mužského osazenstva, ale výběr hereček byl dost parádní a pro mě nejvíce klíčový v tomto filmu. Tento nenapínavý a sám na sebe parodující filmek jsem přežil hlavně díky půvabným herečkám, jež kvůli nim dávám aspoň 0,5 hvězdičky, jinak tento film nestojí za nic…. ()

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo vytknúť skôr. Na tomto filme sa nepodarilo asi naozaj nič. Scenár by som spálil, casting robili asi na najbližšej strednej škole a to podľa xichtu a nie hereckých výkonov. Keď už človek vidí túto bezzubú a miestami priblblú adaptáciu z čias Herkulesa, tak aspoň dúfa, že sa bude dať na čo pozerať. A potom príde tá najlacnejšia scéna s minotaurom v mojom živote(Na grafiku rozpočet rozhodne nešiel). A vysvetlí mi niekto, prečo sa hlavný hrdina v jednom kuse debilne usmieva? Zabijú mu brata(alebo kto to bol) a on sa stejne prerehoce filmom. No a boj s bohyňou(tá baba asi vlastní textilné závody) v podsvätí... hahaha. Krkolomná snaha o skĺbenie akcie a humoru vo forme velice "cool" hlášok, ktoré tam naša hlavná trojica strúha, nefunguje, rovnako ako väčšina filmu. Jedna hviezda za vybrakovanie kulís a handier zo šatníku Kevina Sorba aka Herkulesa. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v Jihoafrické republice (města Atlantis, Epping a Cape Town, Richtersveld National Park). (fiLLthe3DD)
  • V roce 2008 byl uveden prequel Krále Škorpiona Král Škorpion: Vzestup Říše, kde Dwayna Johnsona v roli mladého Škorpiona nahradil Michael Copon. (Čiban)

Súvisiace novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (viac)

Reklama

Reklama