Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 2: Zrod bojovníka

  • Slovensko Kráľ Škorpión 2: Návrat kráľa (viac)

Trinásťročný Akadčan Mathayus (Pierre Marais) sa mohol len bezmocne prizerať, keď zradný čarodejník Sargon (Randy Couture) uniesol a zavraždil jeho milovaného otca, pretože mu závidel a považoval ho za svojho najväčšieho protivníka. Prešlo sedem rokov, počas ktorých z neho tajný Rád Čierneho škorpióna tvrdým drilom spravil dokonalého bojovníka (Michael Copon), schopného pomstiť otcovu smrť. No aby dokázal poraziť Sargona, ktorého moc sa vďaka čiernej mágii v uplynulých rokoch znásobila, musí z podsvetia priniesť legendárny prekliaty Damoklov meč! Preto sa s odvážnou a krásnou Laylou (Karen Shenaz David), gréckym spisovateľom Arim (Simon Quarterman) a oslobodeným zajatcom Fongom (Tom Wu) vydáva do Egypta na dych vyrážajúcu odyseu, aby sa nielen pomstil, ale tiež zachránil Akádsku ríšu – a svoju vlastnú dušu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (165)

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Michael Copon je taký jasný gumák, že obsadiť ho do úlohy natvrdlého Deda Mráza v školskej besiedke by bol istý hazard. Neviem, v čom ide bohyňa lásky a vojny, ale ochutnať by som to nechcel. Animácia škorpióna v závere tú biedu úplne zadupala pod zem a tam by sa mali zadupať aj tie DVD-čka, na ktorých to vyšlo. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Klasické direct-to-dvd pokračování, které se chce pouze svézt na jakž takž dobrém jméně předchozího dílu. Je to totiž přesně to akční peklo, jaké jsme mohli čekat. Příběh je jednoduchý, akce nepřehledná, hlavní hrdina se marně pokouší napodobit The Rocka, záporák je k smíchu a celé je to prostě hrozně debilní. Což v tomhle případě trochu překvapí, protože to režíroval Russel Mulcahy, kterej se naposledy pochlapil se zatím nejlepším dílem Resident Evila. Bohužel se tady pouze potvrdilo, že Mulcahy točí dobrej film tak jednou za 10 let a po zbytek času dělá samý srágory. To se teda máme těch dalších 9 let na co těšit. ()

Reklama

Tomasso001 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle film to je tedy výkon. Předhání se tu nelogičnosti s hrozným hereckým obsazením a neslavnými efekty. Hlavní hrdina je stylizovan ala Prince of persia, oblecením i pohyby, ale nesahá mu ani po ptaty. Kdybych nevěděl kdo je ežisérem, napadnul by mě na prvním místě Boll, ten provádí v německu podobný kousky ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Akkadska rise = 2334 az 2154 pr.n.l., Sargon (mimochodem ZALOZIL Akkadskou risi) = 2334 az 2279 pr.n.l., Shalamaneser = pet ruznych vladcu v Asyrske (!!!) risi v obdobi 1274 az 722 pr.n.l. s ruznymi pauzami, Minojska kultura a Minotaurus = 2700 az 1450 pr.n.l., Herodotos = 484 az 420 pr.n.l., Aristofanes (porad doufam, ze nemysleli TOHO Aristofana, ale zadny jiny se nikdy v literature neproslavil) = 448 az 385 pr.n.l. Mno...tak to jen pro upresneni. ()

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo vytknúť skôr. Na tomto filme sa nepodarilo asi naozaj nič. Scenár by som spálil, casting robili asi na najbližšej strednej škole a to podľa xichtu a nie hereckých výkonov. Keď už človek vidí túto bezzubú a miestami priblblú adaptáciu z čias Herkulesa, tak aspoň dúfa, že sa bude dať na čo pozerať. A potom príde tá najlacnejšia scéna s minotaurom v mojom živote(Na grafiku rozpočet rozhodne nešiel). A vysvetlí mi niekto, prečo sa hlavný hrdina v jednom kuse debilne usmieva? Zabijú mu brata(alebo kto to bol) a on sa stejne prerehoce filmom. No a boj s bohyňou(tá baba asi vlastní textilné závody) v podsvätí... hahaha. Krkolomná snaha o skĺbenie akcie a humoru vo forme velice "cool" hlášok, ktoré tam naša hlavná trojica strúha, nefunguje, rovnako ako väčšina filmu. Jedna hviezda za vybrakovanie kulís a handier zo šatníku Kevina Sorba aka Herkulesa. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • V roce 2008 byl uveden prequel Krále Škorpiona Král Škorpion: Vzestup Říše, kde Dwayna Johnsona v roli mladého Škorpiona nahradil Michael Copon. (Čiban)
  • Natáčelo se v Jihoafrické republice (města Atlantis, Epping a Cape Town, Richtersveld National Park). (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (viac)

Reklama

Reklama