Reklama

Reklama

Hrdinovia z prostredia „pod bodom mrazu" sa vracajú, aby zažili ďalšie neuveriteľné dobrodružstvá, tentoraz v ohromnom podzemnom svete dinosaurov. Je to farbistá krajina plná bujnej vegetácie, ktorá je ostrým protipólom mrazivého prostredia z prvých dvoch filmov. Je to krajina plná nebezpečenstiev, ohromných tvorov, rastlín pojedajúcich mamuty, zem plná tajomných miest. Večný smoliar, prehistorický veveričiak Scrat, má pred sebou osudové stretnutie s veveričkou Scratte. Mamuty Manny a Ellie očakávajú prvý prírastok do rodiny. Leňochod Sid sa zase dostane do problémov, keď si založí vlastnú rodinu s nájdenými dinosaurími vajíčkami. Šabľozubý tiger Diego rieši dilemu, či sa z neho v spoločnosti priateľov nestáva príliš veľký a mäkký dobrák. Navyše, keď sa objavia dinosaury, Manny prestáva byť „kráľom džungle". A napokon sa všetci zoznámia s jednookým lasičiakom Buckom, ktorý neúnavne loví dinosaury... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (846)

Fr 

všetky recenzie používateľa

Pravidlo číslo 3: Kdo má větry jde poslední…. Animovat dneska umí kde kdo. Už i filmy pro děti musí mít příběh. A čím vtipnější, tím lepší. A když se k tomu přidá napětí, nebezpečí, bláznivý taťulda Manny, Diegovy problémy, svobodná matka se třemi dětmi Sid a krvelačné příšery…. na něco jsem zapoměl… jo, chybět nesmí Buck - takovej kapitán Jack Sparrow animovaného světa, je třeba se připravit na velké dobrodružství? Nebo na smrt? Jo, takhle by to mohlo fungovat. Rodinná zábava je totiž kumšt! PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Úspešnej sérii štúdia Blue Sky sa darí prekvapivo držať latku na rovnakej úrovni. Nie je tak vysoko, ako Pixarovská a Armanovská, o trochu nižšie ako Dreamworkovská, ale nie o moc. Predchádzajúcimi tržbami povinná trojka prekvapila výpravnosťou, zakomponovaním milých zvieratiek z názvu a adrenalínovou záverečnou akciou. Poctivé tri hviezdy. Ďalej by som už nepokračoval, možno skúsil ďalších Robotov. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

V poradí už tretí diel zo série Doba Ľadová, no ani tento diel nedopadol o nič horšie ako predošlé dva. Opäť je to rovnako dobré po všetkých stránkach, len sa v podstate zmenil príbeh. Zatiaľ čo jednotka ponúkla serióznu zábavu, dvojka viac vtipných scén, tak trojka ponúkne akciu Dinosaurích rozmerov. V týchto neskorších dieloch je to skôr už len o tej akcii, ale aj tak som sa kráľovsky bavil a finále už dodalo príjemnú bodku na záver. 85% - 4* ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Doba ľadová 3 je viac než skvelým pokračovaním série. Po dosť slabšom druhom dieli sa tvorcovia rozhodli poriadne oživiť sériu po všetkých stránkach. Táto snaha im vyšla mimoriadne. Nové pestré prostredie, skvelý Buck, roztomile zvieratká a aj použitie 3D zobrazenia v konečnom dôsledku vytvorili veľmi kvalitný animák, ktorý sa hodí v podstate pre všetky vekové kategórie. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Právě jsem dostal chuť zpětně okomentovat dobu ledovou. Ale shrnu to zde, u třetího dílu. Dle mého moc hezký animák, který se každým dílem nepatrně zlepšuje. Třetí díl se mi líbil o chlup víc než ten druhý, a ten druhý pro změnu se mi líbil o chloupek víc než ten první. Už se těším na další díl, třeba dojde i na plný počet hvězdiček. ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (13)

  • Rudla je inspirován druhem baryonyx. Animátoři si zvolili tohoto dinousaura pro jeho krokodýlí vzhled, jímž se lišil od známějšího tyrannosaura. Bílá kůže a krví podlité oči měly jeho vzhled učinit ještě děsivějším. (Tereza666)
  • Náklady na výrobu a reklamu přesáhly 90 milionů amerických dolarů, což bylo v přepočtu zhruba 1,7 miliardy českých korun. (blackrain)
  • Film byl v České republice velmi úspěšný – v kinech ho vidělo 852 tisíc diváků a utržil 100,4 milionu korun. (petr.koca)

Súvisiace novinky

Finále Plzeň 2016

Finále Plzeň 2016

08.04.2016

Letošní 29. ročník festivalu Finále Plzeň se uskuteční od 15. do 21. dubna 2016 v Plzni. Festival se poprvé koná od pátku do čtvrtka a jeho stěžejní programovou částí bude již tradičně soutěžní… (viac)

Reklama

Reklama