Reklama

Reklama

Zlodej - veterán "verbuje" mladého podvodníka, aby mu pomohol zvládnuť posledný "džob".
Këith Ripley je starý skúsený lupič, ktorý sa riadi nepísanými zákonmi zlodejov: odviesť svoju prácu, kryť partnerovi chrbát, nezdržovať sa a nikdy nespolupracovať s políciou. Jeho bývalý partner VIictor sa týchto pravidiel bohužiaľ nedržal a zaplatil za to životom. Teraz však Keithovi dochádzajú sily a dlží príliš veľa peňazí ruskej mafii, aby sa do nejakej väčšej akcie pustil sám. Objavuje sa ale Gabriel, mladý a temperamentní pomocník, ktorý s Keithom spočiatku nevie nájsť spoločnú reč, ale neskôr s ním vytvorí zohratú dvojicu. Spoločne sa pustia do ich životnej akcie, ktorá by im obom, v prípade úspechu, zaistila pokojný dôchodok... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (195)

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

"jsem zavázán sergejovi, jelikož dřív jsem byl jeho spolupracovník, pak umřel, tak to přešlo na mě a teď tu minci dávám tobě, jelikož seš zavázenej mě a okradem fjodora, jelikož mi jde jednak o princip a jednak to vlastně vůbec nechápu". Že se v podobné konině objeví Banderas, to by člověk asi tak nějak i čekal, ale že dám jednou filmu, kde účinkoval Freeman jednu hvězdu, to by mě tedy ani ve snu nenapadlo. Tupý, nudný a nelogický film..................moje hodnocení = 2 z 10. ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Přestože v téhle zlodějská historce loupí Antonio Banderas a Morgan Freeman, nenašel jsem si k žádnému z nich nijaký vztah a bylo mi po celou dobu v jejich společnosti úplně jedno kdo, co, jak, proč a s kým. Jediné ale co mohu z plna hrdla prohlásit je, že nejvíc z celého filmu se mi líbily Banderasovy sluneční brýle Ray Ban ve kterých byl vidět mikrofon a kamera.... ()

Reklama

HArna 

všetky recenzie používateľa

Asi zklamání i když špatný film to není. Přitom měl režisér celkem nadupané herecké obsazení. Nestárnoucí Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell a pro mě stále dost opomíjený Rade Šerbedžija. Není to špatný film, ale žádné nadprůměrné dílo nečekejte. Je to předvídatelné a místy dost hloupé. Je to tak na hraně, ale dám tomu 3hvězdy, takže lepší průměr. 60% ()

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Atraktivní duo stálic hollywoodského filmu diváka určitě příjemně navnadí. Jenže film typu "najdu si parťáka a udělám poslední velkou zlodějnu" u mě moc nezafungoval. I přesto, že zde byla určitá zápletka, která třeba i trochu překvapí. Jinak po asi čtyřech dnech ve mně z filmu nic nezůstalo. A to by si, myslím, mělo. ()

Arius 

všetky recenzie používateľa

Je to škoda že Morgan sa v ostatnej dobe objavuje v samých béčkových,otrepaných záležitostiach akým bola aj zlodejská paria. X-krát obmielaná téma vsadena do kúsok modernejšieho sveta, čili ste videli viac profesionálnej improvizácie pri zdolávaní ťažších prekážok, ináč ničím nezaujalo. Kludne by som mohol polovicu filmu prespať a vedel by som povedať presne čo sa udialo.Zaslúžené dve hviezdy. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama