Reklama

Reklama

Cannibal Hookers

  • USA I Will Dance on Your Grave: Cannibal Hookers
všetky plagáty

Obsahy(1)

Pri slávnostnom prijímaní do spolku Zama Gata Bata dostanú dve novicky za úlohu zahrať sa na prostitútky, vyraziť do ulíc, nabaliť si nejakých mládencov a doviesť si ich so sebou. Keď to celé úspešne absolvujú a dovedú so sebou svoj „úlovok", zistia, že sesterstvo nie je ničím iným ako kanibalistickým kultom a oni sa im postarali o potravu. A ich večierok sa ešte len začína... (beso74)

(viac)

Recenzie (3)

strougy odpad!

všetky recenzie používateľa

Uff, tak pro tohle "dílo" těžko nacházím slov. Brak podobných rozměrů jsem asi ještě neviděl a že už pár za sebou mám. O obsazení darmo mluvit, o všem ostatním též, ale zase jako poněkud zvrhlá zábava na alkoholem prosycený mejdan, proč ne :-) ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelná sračka o bandě krav co jsou furt někde připoutaný a teče jim všude limonáda. Limonáda? Jo přesně tak protože krev vypadá jak limonáda co kupuju v Penny. Příběh? Jako jakej? Celej film je jen o tom ukázat ženský což by nevadilo ale mě to po chvilce začlo nudit. Navíc ten způsob jakým to je natočený.... To by mělo být trestný. naprostá kravina od režiséra největších srágor. Nesahat! ()

Reklama

Reklama