Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíži sa Comic-Con. Kamaráti by na neho radi vyrazili. Začínajú sa však objavovať problémy. Rajesh na Comic-Con nemá peniaze, pretože sa práve finančne osamostatnil a musí šetriť. Najal si Sheldona, aby spravoval jeho financie, a ten mu zakázal vyhadzovať peniaze za hlúposti. Howard má malé dieťa a Bernadette sa moc nepáči, že by bol päť dní preč. A Penny s Leonardom majú síce v pláne ísť spolu, ale nevedia, ako jedom druhému povedať, že sa im do toho nechce. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

micle21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už jsem se chystal dát tři, ale ke konci to chytlo neskutečnou kadenci vtipů a opět jsem se dobře bavil. Jen tak dále. Sice je hodně omezují jejich závazky, ale pořád jsou v duši nerdi :D ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už jsem ani nedoufal, že bych se mohl u desáté sezóny ještě zasmát, ale tvůrci v sedmnácté epizodě překročili vlastní stín a vytvořili pro mě něco jako náznak toho, co mě kdysi na seriálu tak bavilo. Jasně, nebyla to žádná pecka, ale já už jsem fakt vděčný za každý dobrý záblesk. Comic-Con nezklame, i když se o něm jen mluví, a Sheldon jako osobní účetní byl skvělý. / Poučení: Čas od času přehodnoť své priority. ()

Reklama

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama