Reklama

Reklama

Magické deviatky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (245)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Hm, nebudem si klamať, ale naozaj neviem posúdiť, o koľko viac by ma Nines uspokojil, ak by som ho pochopil tak, ako bol (skutočne) myslený. Priestoru na domiekny je tu na 5 filmov a ano, film prinúti premýšlať. U mňa stále vyráva neveriaci Tomáš a podozrievam Johna Augusta z veľkej, a prázdnej bubliny. Forma je v poho, je to také Donnie Darkovské. Zatiaľ 70% ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Festival divných věcí, který nutí přemýšlet. Fakt, tady je jedna divná scéna za druhou. Jenže to sotva celé nějak drží pohromadě, což ale chápu, že není těžké udržet, jelikož natočit něco takového a zvládnout v tom na výbornou děj jen tak nejde. To mě ale dostává k další věci, a to závěru, který jsem prostě čekal větší, ale vymyslet k tomu fakt pořádný konec nezvládne jen tak někdo... A kdoví, jestli jsem si ten konec nevyložil jinak, jelikož já jsem schopný pochopit závěr i v té nejprimitivnější blbosti jinak, než je. Jako celek je to film plný občas funkčních podivností, nutící přemýšlet, pár scén je fakt super a má to čím zaujmout, ale pak jsou tu scény, co jsou úplně mimo a režisér ten příběh sotva zvládl nějak udržet... 3* ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Velice zvláštní film. Řekl bych, že mi uniklo snad všechno :-D. No musím dát určitě repete, protože tenhle film si to zaslouží. Ale popravdě moc nevěřím, že bych ho dokázal nějak smysluplně uchopit, což považuju za hlavní problém. Jelikož jsem opravdu zmatený ohledně celkového zážitku i příběhu, tak nedám ani odpad ani 5 hvězdiček, ale 3 průměrné hvězdičky. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Skromný snímok z veľkým srdcom! V jednoduchosti je krása..! Retrospektíva deja (avšak trochu inak), analýza, Ryan Reynolds, poznanie, spomienky, zvláštnosť, tajomnosť... to všetko sa v tomto snímku spája v jedno a vytvára neskutočne - skutočný, zaujímavý a nevšedný príbeh, ktorý nieje typický pre americku "továrňu na sny"! Milé prekvapenie zo strany hercov, zaujímavé ("lacné") prevedenie s myšlienkou..! Pre mňa osobne na prvý pohľad nezaujímavé dielo (myslel som si, že ide o snahu o copy), ale s odstupom času mením svoj názor a uznávam jedinečnosť tohto snímku..! Silné 4* ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku jen samoučelná divnost s mírně ujetou atmosférou, posléze už ne až tak samoúčelná "skorodivnost", která balancuje na hraně mezi totálním nepochopitelností, inteligentní mozek-škvařící zapeklitostí pro zvrácené filosofy a inelektuály, švihlou fantasy-religionistickou hříčkou a... těžkou nudou. Nines je béčko snažící se nakousnout velké myšlenky, ale... přejme mu to 7/10 Nezáleží na tom co je realita, jde jen o to kde se rozhodneme žít... na tom není nic moc objevného. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)
  • Dom, v ktorom sa Gary zdržiava a Gavin žije, je skutočný dom režiséra Johna Augusta. (Abiosis)

Reklama

Reklama