Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark a Lesley sú šťastný manželský pár. Zdá sa, že ich šťastiu nič nestojí v ceste, až do toho osudného dňa, keď Lesley zavraždia. Markovi sa zrúti celý svet. Nedokáže si predstaviť život bez svojej milovanej manželky. Preto sa vydá do púšte k samotárovi Gusovi, ktorý ju pomocou tajomného elixíru privedie späť k životu. Experiment sa vydarí a Lesley ožije. Niečo s ňou však nie je v poriadku. Má hlad... po krvi a ľudskom mäse! (ricci.s)

(viac)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Čo všetko je ochotný urobiť manžel, aby priviedol späť k životu svoju milovanú manželku? Jasné však je, že už nebude taká ako predtým, zmení sa na vraždiacu kreatúru, ktorá potrebuje... krv! Takýchto hororov tu už zopár bolo, no napokon sa nejedná o zombíkov, ako by sa mohlo spočiatku zdať, v každom prípade tie oživené mŕtvoly prekypujú celkom originálnou vizážou (najlepšia bola nadržaná 200-kilová samica, tá keby na mňa vybehla, asi by mi nebolo všetko jedno). Bodíky udeľujem najmä za záverečnú jazdu, ktorá disponuje aj potrebnou dávkou gore. Nenudil som sa, takže môže byť. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Vydarený snímok , ktorý síce neprináša nič nové , ale svojím spracovaním si Ma získal. Námetom príbuzné R.O.T.L.D. 3 / ZOMBIE HONEYMOON a horda ďaľších vsadili skôr na gore , kým v tomto prípade to naberá kvalitnú červeň , bez zbytočného odtrhávania telesných kúskov. Sympaticky zostrihaný dej , zoznamuje diváka s predchádzajúcimi udalosťami , ktoré všetkých zúčastnených postupne vedú do záhuby. K tomu prirátam faynový skoro skoro H.P.L. makeup. - vychádza kvalitná " troječka " ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Jako horor mi to moc nepřišlo, krásna herečka přišla o život kvůli zmrdovi, její starý tak pomoci hata tytla uděla oživení, jenže frajerka má neustále hlad po krvi no prostě herci hrály špatně. Příběh je špatný no nejhorší asi kamera fakt jste to posrali. ()

Reklama

Reklama