Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 2

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (282)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Vopred som si o deji nič nečítal, preto som bol aj prekvapený jeho vývojom. Spočiatku máte dojem, že týmto chlapíkom budete držať palce a budete sledovať, ako budú unikať policajtom a nakoniec si užijú "zaslúžený predčasný dôchodok" s balíkom peňazí. Zvrat však nastáva pomerne skoro a veci už nemôžu ísť podľa plánu. Film pôsobí ako vystrihnutý nie z 90. rokov, ale hneď z rokov sedemdesiatych a sluší mu to takto. Herci sú presne obsadení, len ten Reno mohol byť viac využitý a nakoniec aj Fishburne. Dillon je ale perfektný a aj neznáma tvár v hlavnej úlohe potešila. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv je maďarský režisér Nimród Antal slušný řemeslník, (Predátoři, Motel smrti, Revizoři) v tomto případě mu jeho "za málo peněz, hodně muziky" příliš nevyšlo. Nudné akční béčko o posádce obrněného transportu, která se rozhodne, že náklaďák plný peněz, tentokrát nedoveze na místo určení. Ale jak už to tak bývá, ne každý s tím souhlasí a tím se pro celou skupinu stává nepohodlným. I přes řadu známých tváří, se žádný zázrak nekoná a ve filmu není jediná pořádná akční scéna. ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

WoWoW 

všetky recenzie používateľa

Některé věci v tomhle filmu mi nepřišly úplně dobře vymyšlené a hrozně mě štvalo plýtvání talentem takového herce, jako je Jean Reno, který v tomhle filmu snad byl jen proto, že se jmenuje Reno a tak to naláká lidi. Protože prostor, který dostal pro svoje herectví, mohl dostat i daleko horší herec. Na druhou stranu jsem se docela dobře bavil, protože jsem nečekal žádné velké zapeklitosti, ale jednoduchou zápletku a trochu akce. A to se mi vyplatilo. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama