Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (282)

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: James V. Simpson .. Ponimrané. Jestli z Antala někdy bude výraznější hollywoodský hráč, dojde si k této metě hodně pomalu. Drhne už výběrem scénáře (nebo na tom, co od producentů dostane a ještě je za to zřejmě rád), který je předvídatelný a ani se to nesnaží zaonačit, že nebude. Podprůměrné krimi béčko s poctivou režií bez umělých efektů. Jedna hvězda za scénář, tři hvězdy za režii. ___ Tu sprejovanou malbu Guardians of Ga'Hoole bych na zdi taky snesl. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Divím se, že Nimród Antal ještě nestojí před soudem za DO NEBE VOLAJÍCÍ promrhání nadějně vyhlížejícího béčka. Proč? Strážci obrněného transportéru se rozhodnou inspirovat svými kolegy a společnými silami "okradou sami sebe". Plán se však zhroutí ve chvíli, kdy jeden z nich zastřelí svědka (starého bezdomovce) a druhý to nepřenese přes srdce... Slušný B-nápad měla dokrášlit opravdu silná sestava hvězd, z nedostatku prostoru však neměla možnost zazářit ani jediná z nich. Kromě neskutečného plýtvání talentem u vybraných herců se režisér neubránil (ne)nutnému happy-endu a nudným scénám, za které mohou především plytké a stále se opakující dialogy... Na druhé straně musím chtě nechtě vyzdvihnout přímo ukázkový soundtrack, jenž dodává akčním scénám ten správný šmrnc, dále pak kameru a velmi povedený střih (viz. nahrané přepadení či zraněný policista). A v neposlední řadě samozřejmě notnou dávku klišé. DOPORUČENÍ: Pokud chcete mít z "Ozbrojených a nebezpečných" skutečně nefalšovaný zážitek beze špetky zklamání, pusťte si tenhle trailer ( http://www.youtube.com/watch?v=xqH7SRvie-I ), nechte se unášet jeho cool atmosférou a normálně předstírejte, že jste film viděli. Po jeho zhlédnutí totiž stejně zjistíte, že v něm není nic, co by nebylo v našlapaném traileru... ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prva polovica filmu je velmi solidna. Pribeh je dobre nacrtnuty, hlavna postava dostatocne sympaticka, reziser dostatocne zaujme roznymi zaujimavymi kamerovymi zabermi, ale v momente kedy sa ma konecne zacat akcia sa vsetky postavy prepnu do ultradebilneho modu, dej prestava davat zmysel a namiesto solidneho B-ckoveho lupeznickeho thrilleru zrazu sledujeme ten nejubohejsi vyvrazdovaci C-ckovy horor. A Reno vyhrava cenu za najzbytocnejsiu postavu vo filme za rok 2009. Talentovany Nimród Antal ma podobne nestastnu ruku na scenare ako dalsi nedoceneny reziser James Wan. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Antal měl zůstat věrný Evropě, protože v Hollywoodu zapadl do bahna průměrnosti a ani řada hereckých es ho z toho marastu nedokázala vytáhnout. Armored je jen další nezáživný trochuakční film s nijak nápaditou zápletkou a s na nervy lezoucím správňákem. Bojím se bojím, že že druzí Revizoři už se nebudou nikdy opakovat. 30% ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

70%. Kolko uz bolo natocenych podobnych filmov o lupeznych prepadoch, avsak niektore boli lepsie, ine slabsie. Zo zaciatku som si myslel, ze to bude slabucky film, ale hlavne druha polovica bola celkom zaujimava, pretoze hned od zaciatku mi bolo jasne, ze nieco pocas lupeze nevyjde a budu velke trable a presne tak sa aj stalo. Celkom dobre obsadenie, vdaka znamym hercom ma to bavilo este viac. Je to vlastne nenarocna oddychovka, ktora mozno rychlo vysumi z hlavy, ale mna to celkom bavilo a pod produkciou je podpisany aj Sam Raimi. Reziser Nimrod Antal natocil aj poslednych PREDATOROV (2010) s Adrienom Brodym, s ktorymi som bol velmi spokojny. ________ Matt Dillon - (Mike Cochrane) +++ Jean Reno - (Quinn) +++ Laurence Fishburne - (Baines) +++ Amaury Nolasco - (Palmer) +++ Fred Ward - (Duncan Ashcroft) +++ Milo Ventimiglia - (Eckehart) +++ Skeet Ulrich - (Dobbs) +++ Columbus Short - (Ty Hackett) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené