Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (282)

Falko 

všetky recenzie používateľa

70%. Kolko uz bolo natocenych podobnych filmov o lupeznych prepadoch, avsak niektore boli lepsie, ine slabsie. Zo zaciatku som si myslel, ze to bude slabucky film, ale hlavne druha polovica bola celkom zaujimava, pretoze hned od zaciatku mi bolo jasne, ze nieco pocas lupeze nevyjde a budu velke trable a presne tak sa aj stalo. Celkom dobre obsadenie, vdaka znamym hercom ma to bavilo este viac. Je to vlastne nenarocna oddychovka, ktora mozno rychlo vysumi z hlavy, ale mna to celkom bavilo a pod produkciou je podpisany aj Sam Raimi. Reziser Nimrod Antal natocil aj poslednych PREDATOROV (2010) s Adrienom Brodym, s ktorymi som bol velmi spokojny. ________ Matt Dillon - (Mike Cochrane) +++ Jean Reno - (Quinn) +++ Laurence Fishburne - (Baines) +++ Amaury Nolasco - (Palmer) +++ Fred Ward - (Duncan Ashcroft) +++ Milo Ventimiglia - (Eckehart) +++ Skeet Ulrich - (Dobbs) +++ Columbus Short - (Ty Hackett) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Akční béčko, které se odehrává okolo vyloupení jednoho s trnsportních vozů Eagle Shield Security. Ale jako vždy se něco zase posere. Velmi slušný začátek, kdy jsem si naivně myslel, že se bude pokračovat ve stylu The Italian Job. Nestalo se tak. Ze sympatických hrdinů se vyklubou záporáci a vše se tak nějak řítí dolů. A že záporáci nebyli jen tak někdo. Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno a Amaury Nolasco. Ale jako svižný akčňák na páteční večer dostačující. Dobrá hudba a 60%. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Príjemný komorný krimi akčňák. Obsadenie je viac než seriózne a tým pádom je to aj dobre zahrané. Ten sociálny podtón i uveriteľnosť trochu škrípali, ale inak fajn film o lúpeži. Väčšina filmu sa odohráva v reálnom čase, takže film slušne ubieha. Nimrod si naďalej drží povesť nekonfliktného režiséra... ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi o vypadá dost obstojně, ale hned to přebije nějaká podpásová nelogičnost. Postavy se chovají nelogicky, ale i přes to je dost zábavné a akční. Je to nabito opravdu hordou známých jmen, ale ty také předvádějí své standardy. Nebýt toho stupidního "happy endu", tak je to možná o stupínek lepší. Mezi dvěmi a třemi hvězdami, zaokrouhleno nahoru. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama