Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (282)

Cl3ricK 

všetky recenzie používateľa

Vyložený průměr. Sice se na tuhle blbovinu podruhé nepodívám, ale nebylo to zas tak špatné. Na film mě nalákal herecký ansábl. Tolik zvučných jmen v jednom? Nešlo odolat. Výsledek, ale nedocenil moje očekávání. Filmem se táhnou docela dost debilní a nelogické scény, člověk si řekne co už. Ta jediná akční honička byla hodně chaotická. Pak ještě můj vkus málo sprostých slov. Čekal bych daleko více fu*k slovíček, a ne nějaké trapné stupidy. :-D Holt jsem takový. Ale jinak jsem byl docela napjatý jak to skončí. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv je maďarský režisér Nimród Antal slušný řemeslník, (Predátoři, Motel smrti, Revizoři) v tomto případě mu jeho "za málo peněz, hodně muziky" příliš nevyšlo. Nudné akční béčko o posádce obrněného transportu, která se rozhodne, že náklaďák plný peněz, tentokrát nedoveze na místo určení. Ale jak už to tak bývá, ne každý s tím souhlasí a tím se pro celou skupinu stává nepohodlným. I přes řadu známých tváří, se žádný zázrak nekoná a ve filmu není jediná pořádná akční scéna. ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru-perfektní, napínavá a řemeslně zvládnutá jednorázovka s obsazením, o kterém si nejeden prázdninový trhák může nechat akorát tak zdát sladké sny........ Argumenty haterů neberu=Hledat a vyžadovat logiku u takového filmu je jako hledat a vyžadovat logiku u smrtonosných zbraní, Policajtů z Beverly Hills nebo jiných osmdesátkových cool krimiakčňáků...takže..... ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Akční béčko, které se odehrává okolo vyloupení jednoho s trnsportních vozů Eagle Shield Security. Ale jako vždy se něco zase posere. Velmi slušný začátek, kdy jsem si naivně myslel, že se bude pokračovat ve stylu The Italian Job. Nestalo se tak. Ze sympatických hrdinů se vyklubou záporáci a vše se tak nějak řítí dolů. A že záporáci nebyli jen tak někdo. Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno a Amaury Nolasco. Ale jako svižný akčňák na páteční večer dostačující. Dobrá hudba a 60%. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Zase jeden důkaz toho, jak Hollywood dokáže smést talent jednoho evropského režiséra. Nimród Antal má totiž talent na víc, než podobná béčka s podprůměrnou zápletkou. Na jedno podívaní je to sice slušný a celkem to příjemně uteče. Celý film jsem se ale nemohl zbavit dojmu, že to šlo natočit daleko lépe, už jenom díky tomu přesnému obsazení. Aspoň ten scénář tedy mohl dopadnout lépe, protože takhle opravdu divákovi nedojde, proč se některé postavy chovaj zrovna tak jak se chovaj. Obsazení je to ale jinak celkem slušný. Columbusi Shortovi jsem to sice moc nežral, ale Matt Dillon byl výbornej a Laurence Fishburnea jako magora, co nejdřív střílí a pak přemýšlí, beru vždycky. Jenom na tom Renovi už je docela znát, že je na podobné filmy trochu starej.50% ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama