Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Slovo směšný ve filmu zazní alespoň desetkrát, ale sám o sobě takový není! Sice je to katastrofálně napsáno, jedno klišé za druhým, ale Johnson je docela obstojný herec, příjemný a narcistického fotbalistu zvládnul perfektně, a toho ať se drží, takových popkornových filmů. Za to jeho dcera, ta mi byla krajně nesympatická a otravná, její hloupé obličeje a grimasy mi totáloně vadily! Ale zase to bylo poměrně sympaticky natočeno, žádné fekálnosti, takový příběh pro celou rodinu, který vlastně nikoho neosloví ani neurazí. Slabé tři hvězdičky. ()

Reklama

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Na dílo jsem narazil nečekaně v televizi a atmosféra příběhu mne ihned upoutala. Obvykle bývám skeptický a tak mne velice překvapilo, co se z toho nakonec vyklubalo. Jedná se o propracovanou rodinnou komedii s mnoha roztomile vtipnými momenty, kdy arogantní a sebestředný Dwayne Johnson náhle zjistí, že má malou kouzelnou dcerku (Madison Pettis), která mu postupně obrátí život naruby. Příběh obsahuje zcela bezchybný character developement a to nejen u hlavního hrdiny, ale i všech osob z jeho okolí a to včetně hráčů z jeho fotbalového týmu. Závěr je pak nesmírně dojemný a tak hezký, že bych se na film podíval klidně v blízke době znovu. Srdceryvné vztahy otec/dcera na mě evidentně zabírají viz. například i úspěšný Interstellar. 90%  PS: V poslední řadě bych chtěl ještě ocenit překrásnou Roselyn Sanchez, která filmu také pomohla k dokonalosti a k nově vytvořené rodině se krásně hodí. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Klasická Rockovská jednohubka. Dwaynovy grimasy všichni známe a proto už vlastně nejsou ani vtipné (viz. šišlání alá Vítejte v džungli) Pokud Vás plakát nalákal na americký fotbal, tak si nechte rychle zajít chuť, scénář se mu věnuje maximálně 10 minut. Film obsahuje skoro každé myslitelné filmové klišé, zároveň ale hlavní hrdina projde určitým vývojem a přehodnotí životní priority. O komické situace se vedle Rocka stará jeho fotbalový tým, vtipný je medvěd Monroe (Jamal Duff). Madison Pettis coby osmiletá Peyton se mezi dvoumetrovými habány držela slušně, stopáž je přemrštěná, ale dá se vydržet, a to je tak všechno, co dá k tomuhle říct. Jo ještě - Rock je strašně narvanej a dočkáte se i škubání prsními svaly alá Chong-li... 106 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)
  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)

Reklama

Reklama