Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Prvoplánová, typicky americká rodinná komedie ... o tom, kterak roztomilá, výřečná, přemoudřelá holčička napravila urostlého, úspěšného, sebestředného tatíčka. Podívaná je to náramná: Nechutně sladká jako ... jako cumel, křiklavě barevná jako papoušek a urputně veselá jako cirkusový klaun. Její komika je všudypřítomná, leč neupřímná, podbízivá, vlezlá - až agresivní ... a pramálo důvěryhodná. Nicméně ... zdá se, že její sebevědomí je neotřesitelné. Jak by mohla neuspět, když jí po boku stojí americký národní sport ? Velice bídné 2* ()

Brain-D 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemná klasická ohraná hra s drsnou tváří Dwayna Johnsona (THE ROCK), který se čím dál více vyskytuje v rodinných komediích než v akčňákcáh, v který by sme čekali více. The Rock, zde ukazuje že je herec a je velmi zábavný. Sice nikdo nedokáže porazit ducha Arnolda Schwarzeneggera, ale The ROck se mu podle mě mírně přibližuje jak akčními snímky, tak i takovými kravinkami. ()

Reklama

drake31 

všetky recenzie používateľa

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

Kopik 

všetky recenzie používateľa

Tak za prvý nevím co v tomto filmu dělal Dwayne Johnson. On sice dokáže utáhnout celý film, ale takovýto naivní slaďáček? Příběh o tom jak se objeví Rockova dcera, která mu chvíli bude dělat ze života peklo a ve chvíli kdy se s ní sblíží tradičně dojde ke zvratu kdy by o ní mohl opět přijít - prostě až příliš ohrané téma, které se ale dá zvládnout lépe než zde. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Aby psa prinútili olízať ruku Dwayna Johnsona, pokryli ju zmesou tuniaka a iných potravín. (Zeker)
  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)
  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené