Reklama

Reklama

Pistolero (Larry Bishop) je vodca motocyklového gangu Victors  v južnej Kalifornii. Môže sa vždy spoľahnúť na svojich dvoch verných zástupcov, Genta (Michael Madsen) a mladého Comanchea (Eric Balfour). V roku 1976 bol Pistolero známy pod menom Johnny a mal priateľku Cherokee Kisumovú (Julia Jonesová). Brutálne ju zavraždili vodcovia konkurenčného gangu 666 a jeho úhlavní nepriatelia The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones), aby mu odkázali, kto je víťazom. Ďalším dôvod jej vraždy bolo, že Chrokee stiahla časť výnosu z drogových obchodov, ktoré patrili Deucovi, a ukryla ho pre svojho mladého syna. Ten po jej smrti zmizne. Neskôr sa Deuce presúva do sveta veľkého biznisu. Stane sa podnikateľom a gang 666 zaniká. O niekoľko rokov neskôr sa Deuce vráti do oblasti, aby uzavrel nedokončené podnikanie, a Billy Wings reformuje gang 666 v Los Angeles. Jeho členovia infiltrujú súperiaci gang Victors v snahe prevziať jeho územie. Vyvražďujú starých a lojálnych členov gangu Victors a ostatných sa snažia presvedčiť, aby sa pridali k 666 a Pistolera zradili. Gent, Comanche a Goody Two-Shoes (Michael Beach) čelia tlakom, aby zmenili strany, inak zomrú. Bob Bum (Steve McCammon), pokladník gangu Victors, a St. Louie (Pete Randall), bývalý člen gangu z roku 1976, sú zavraždení rovnakým spôsobom ako Cherokee Kisumová. Aky zachránil svoj gang, Pistolero musí zlikvidovať všetkých členov 666 a nakoniec sa pomstiť. Zatiaľ čo Sixersov zabijú lojálnych cyklistov, zradnejších a menej verných Víťazov sa snaží ovplyvniť Gent, Comanche a Goody Two-Shoes, aby zmenili strany - alebo ich zabili. Goody Two-Shoes zomrie rukou Billy Wingsa. S pomocou krásnej a záhadnej liečiteľky Nady (Leonor Varelaová) a svojho starého priateľa a spojenca Eddie Zero (Dennis Hopper) sa Pistolero a zvyšní členovia gangu Victors snažia nájsť a zabiť Deucea, Billyho Wingsa a ostatných z gangu 666, skôr než sa sami stanú ich obeťami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (177)

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $213,608Tržby Celosvetovo $390,128Tržby za predaj DVD v USA $1,140,623 //počet predaných kusov 87,790║ tak toto sa nedá ináč označiť ako odpad! odpadov!!! roka 2008, nič horšie som tento rok nemohol už ani vidieť, veď tento film museli robiť bez scenára, po 30minútach som bol tak otrávený, že som to musel sledovať len rýchlou a zbesilou preskáckou v pred a spravil som len dobre lebo dej bol ako z deja vu, stále dookola, len jazda na motorke niekam či nikam, nahaté kocky capajúce sa po baroch či pláži, občas niekto zastrelený guľkou či šípom a toto stále dookola, no od tohto ruky preč! /0%/ hrôza pozerať, ... a že Quentin Tarantino Executive Producer, no je už normálny? ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// PLUS: možnost vidět Dennise Hoppera a několik dalších známějších tváří, brutalita a občas dost drsné scény MÍNUS: přišlo mi že režisér nevěděl jak s dějem a s herci naložit, občas film stojí na místě, prostě očekávání byla větší./// Shrnutí: Někdy očekávám dost, ale nepotřebuji moc abych se bavil. Tentokrát mě film spíš nudil a připadal mi podivný. Dokáži si představit, že někdo bude spokojený, komu stačí motorky, ženský a drsný keci. Kdo hledá poutavý příběh a nějak se vyvyjející děj, musí zaparkovat motorku jinde./// Celkem 42%/// ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

RAiken 

všetky recenzie používateľa

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Tsunami_X 

všetky recenzie používateľa

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)

Reklama

Reklama