Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (156)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Tak češi si trúfajú teda...a to riadne....V prvom rade treba povedať že hviezdy ktoré sú uvedené v kolonke "hrají" sa tam zobrazia zväčša len pár sekúnd. Ostatní herci pôsobia dojmom amaterizmu ( a to až príliš často )...( v scénach typu - bitiek jasne niekoľko krát možno badať nepodarené herecké výkony)....Snímok samotný však neni postavený na originalite, práve naopak je do očí bijúce ( a predpokladám, že autori to dávali jasne najavo a chceli aby to bolo evidentné ), že ako predlohu si zobrali film VRESKOT....No a ja som si počas filmu nemohol pomôcť...bavil som sa...ikeď zväčša na tej amatérskej a nie vždy presvedčivej prezentácii jednotlivých scén....Ono film si to kvalitou nezaslúži, ale za odvahu niečo také natočiť a za to pobavenie budem s hodnotením výrazne štedrý...Ak by som to však mal hodnotiť ako filmové dielo ( k čomu sa to ani nepribližuje), Čepel smrti by schytal - ODPAD! ()

Psema odpad!

všetky recenzie používateľa

Skoro nepopsatelná nápodoba Vřískotu (zápletka, zvraty, často i jednotlivé scény), jejíž do nebe volající stupidita vybízí k otázkám, jestli se nejedná o komplikovanou filosofickou otázku ohledně českého školství a rodičovství, které dokázaly ruku v ruce vyprodukovat Tomáše a Honzu Kučerovi. Dva očividné fanoušky, kteří sice nemají ani talent, ani dostatek intelektu, ale zato nepostrádají koule k distribuci amatérských videí nejhrubšího zrna do trafik a kinosálů. RESPEKT, KLUCI. ()

Reklama

mysiak odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže pre začiatok, jedná sa o prvý český slasher horor. Slasher = vyvražďovačka s jedným vrahom, pri ktorej platia isté pravidlá. A teraz sa k samotnému filmu. Dej je primitívny - partia ľudí a sériový vrah. Aké originálne... Film vyzerá ako najlacnejšia kópia Vreskotu - inšpirácia - idem si pozrieť film Vreskot. Natočené je to podľa mňa na stredne dobrý telefón, dialógy akoby robené za pochodu. A prvý moment, je hneď pri prvej vražde...keď vrah má lístok, na ktorom je napísane "Teď si na rade ty"....a vtedy proste som ležal na zemi smiechmi. A to máme za sebou iba 10 minút...potom prídu na radu samozrejme strašne smiešne amatéri, rozumej "herci", ktorý majú pripravené "úžasné" dialógy. Žeby inšpirácia Edom Woodom? A v ktorom roku sa ta tento film odohráva - 2002, keďže Pláž je stará 2 roky alebo 2005, kedy sa stal Vladko víťazom Vyvolených? To je ťažká otázka, žeby tvorcovia žijú v pararelnom svete? :D Osobne si myslím, že študentské filmy sú kvalitnejšie a hlavne majú nejaký dej...a toto sa dostalo aj do kina? Tak GoCrazy ináč asi "najlepšia" distribučná spoločnosť, ktorá poslala do kín zverstvo typu Herkules 3D sa tromfujú v hrôze ich filmov. Momenty ako utrie postava uterákom čelo, alebo veta "Já jsem nejlepší policejný vyšetrovatel" sa isto stanu legendárnymi :). Absencia nejakého osvetlenia, iného profilu kamery je absolútne nepodstatná, hlavne že bude z toho nakoniec "film". Čepel Smrti má všetky predpoklady stať sa legendou, pretože je taký zlý, že je až vtipný - bohvie či to boli aj predpoklady tvorcov...a proste takéto filmy ako tento sa musia zažiť. ()

beran-ek odpad!

všetky recenzie používateľa

Obvykle dokoukávám filmy do konce, aby hodnocení bylo za "celek". Ale tenhle "film" jsem vypnul po cca 8-10 minutách. Češi tohle prostě neuměj! Chápu, že je to totálně nízko rozpočtovej snímek.. ale v jiné zemi by to snad i za půlku natočily líp! Slasher? :D ..když tam týpek bodal nožem, tak to znělo jak samurajskej film z 50.let ()

MáŠa 

všetky recenzie používateľa

Zas tak strašlivě to nevidím, protože podobně nepříliš vyvedených hororů je dost. Možná tam u nich vidíme lepší triky, protože tady se vše děje jakoby mimo oči kamery, ale příběhově nic horšího, než je v tomto žánrů běžné... Přesto dávám hvězdu jen jednu, protože by to nebylo fér vůči filmům, kterým jsem dal hvězdy dvě ;-) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)

Reklama

Reklama