Reklama

Reklama

Mladý audítor Jonathan McQuarry trávi celé dni a noci kontrolou účtovných kníh veľkých firiem na Manhattane. Jeho svetom sú kancelárie a haldy spisov. Počas neskorej práce v kancelárii ho osloví atraktívny a dobre oblečený muž, ktorý sa predstaví ako Wyatt Bose, ponúkne mu joint a čoskoro sú z nich kamaráti. Keď si náhodou výmenia mobilné telefóny, Jonathan s údivom zistí, že Wyattovi volá niekoľko žien s otázkou, či je dnes večer voľný. Jonathan zistí, že ide o tajný sexuálny klub, v ktorom si zaneprázdnení mocní ľudia navzájom dohadujú anonymné stretnutia v hoteloch s nezáväzným sexom. Jonathan sa v klube zamiluje do ženy svojich snov, známej ako symbol S. Keď žena nečakane zmizne a spolu s ňou aj 20 miliónov dolárov, Jonathan sa ocitne v obrovských problémoch. Stane sa totiž hlavným podozrivým z viacerých zločinov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (154)

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

No hodně ohraný námět a dost nelogičnosti-jako například posledních pár minut.Ani nevím co bych vyzdvihl pro ty co film plánují vidět,možná pár hezkých žen ,ale jinak je to opravdu jen pro ty co chtějí vidět celou filmografii daných herců a tohle jim chybí tak jako mě u Hugha Jackmana.Celkově je to na dvě hvězdy,ale kvůli známým obličejům dávám 55% a tři hvězdy ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Velká vykrádačka Hry s nevěrou a menší Zloděje životů. Celá zápletka tady už byla, dějové zvraty nepřekvapí, navíc divák pojme podezření velmi brzo, všechno je nápadné, průhledné a slaboduché. Škoda, že Ewan a Hugh se sešli u natolik slabého thrilleru. Vtipná hláška s předehrou bude asi to jediné, co mi z tohoto filmu utkví v paměti. ()

Reklama

jerenymo 

všetky recenzie používateľa

NO ze začátku se mi to zdálo jako docela dobré.... dobrá zápletka, dobrý zvraty atd,ale přece jenom sme tohle už několikrát viděli,ale i přesto se mi to zdálo dobrý, potom ale přišla poslední třetina filmu, která byla tak průhledná že sem nevěděl jestli to mám přetočit nebo doufat že se mýlím.....zvolil sem druhou variantu,ale bohužel sem se mýlil.....fakt to bylo tak kýčovitý a průhledný jak sem myslel. ()

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Romantický thriller.. no, hlavná chyba je, že dej nám všetko prezradí príliš skoro, takže nás nič moc neprekvapí a režisér si obľúbil dlhé a rozvláčne scény(cháp ako uspávajúce), kvôli tomu je 108 minútová stopáž cítiť a nie raz sa prichytíte v stave nudy. Herci sa snažia, čo to dá, však to nie sú žiadny amatéri, ale nemajú moc možností ako to vyhrabať z priemeru. ()

Matros 

všetky recenzie používateľa

Průměrný thriller se zajímavým obsazením, který mě ze začátku dost bavil. Postupem času mě bavit přestával a konec mě vyloženě naštval. Je mi docela záhadou, jak může jakýsi neznámý člověk do svého prvního (a zatím posledního) filmu nalákat jména jako McGregor, Jackman a další, když už při čtení scénáře si museli říct, že ten film tak trochu smrdí. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (viac)

Reklama

Reklama