Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a prasiatka z porcelánu (E47)

(epizóda)
  • Česko Maigret a prasátka z porcelánu (viac)
Krimi / Dráma / Mysteriózny
Francúzsko, 2004, 1 h 26 min

Kvôli nedbalosti mladého inšpektora Launeyho sa Maigretove otlačky prstov dostali na nôž, ktorý slúžil ako vražedná zbraň. Maigreta osloví chyžná hotela, kde býva a požiada ho o pomoc pre svoju priateľku Germaine. Pôvabná Germaine Blancová je profesorkou tanca. Tanečná sála, kde dávala hodiny, zatvorili a ona stratila prácu. Zmizol i jej manžel Marcel, za ktorého je vydatá iba mesiac. Germaine prejavuje silné antipatie ku každému, kto pracuje na polícii, Maigreta nevynímajúc. Napriek tomu je Maigret ochotný jej pomôcť, aj keď  je presvedčený, že vie omnoho viac, než je ochotná prezradiť. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Snorlax 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moderní žena hledá svého muže, příliš nevěří policii, ale do mužných rukou komisaře Maigreta se nakonec přece jen svěří. Ale zase tak úplně mu nedůvěřuje, takže se snaží po svém muži pátrat na vlastní pěst. Soukromá iniciativa madam Blancové Maigreta pěkně štve. Mezi ústřední dvojicí to hezky jiskří a opět zazní něco bonmotů. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je jeden z těch vůbec nejlepších. Je milý, je krásně napsaný (a samozřejmě opět famózně zahraný, nikoliv jen ze strany Bruno Cremera) a dějově je jeden z nejzajímavějších vůbec. Mezi hlavní dvojící to krásně jiskří, postava Germaine je výborná a pointa je též skvělá. Samozřejmostí je taky skvělá hudba a krásná atmosféra dobové Paříže. Tahle epizodka je v červených číslech zcela právem. ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama