Reklama

Reklama

Korisť

  • Slovensko Smrtiace safari (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman se s rodinou vydává na dovolenou do Afriky, aby načerpal nové síly a hlavně své dvě děti více sblížil se svou novou manželkou. Nevinný výlet na safari však prázdninovou idylu mění v krutý souboj o holé životy. Ve vypůjčeném terénním autě se totiž ztrácí ve složité spleti prašných cest jihoafrické divočiny, a když se pokouší z bludiště nalézt cestu ven, naráží na extrémně silného a krutého protivníka. Jejich malá výprava se ocitla v obklíčení neúprosných hladových lvů. Zoufalá snaha šelmy přelstít však představuje pouhý počátek jejich velké africké noční můry. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (133)

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Priebehom diania veľmi podobné filmu Cujo. Len tu je ľudí v aute uväznených viac, je to mäkké a neoblieha ich besný bernardín, ale pár vyhladovaných levov. Nápad s levmi je dobrý a ani prevedenie niektorých scén nie je zlé. Niekde sa dokonca dá cítiť aj atmosféra. To je tak asi všetko, čo môžem pochváliť. Postavy sa chovajú nelogicky a smiešne, vôbec mi ich nebolo ľúto a aj som levom prial, nech sa nažerú. Ak vyvoláva film vo mne takéto pocity - pohŕdanie hlavnými postavami, tak niečo nie je v poriadku. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Lacné DVD béčko od Weinsteinovcov. Typ filmu, ktorý sám seba pochováva už príšernou hudbou z úvodných titulkov a lá PC hry z 90. rokov, a svoju lacinosť potvrdzuje smiešnym kamerovým efektom „z pohľadu leva“. Prekvapivo tu ale občas nejaká tá lakačka funguje a dve scény dokonca vyzerajú, že ich niekto režíroval. Čo tu ale robí Bridget Moynahan? ()

Reklama

Klay 

všetky recenzie používateľa

Cujo s hypežravými lvy. Není to vyloženě nuda ani filmařské dno, jenom je to jaksi blbé, nelogické, obsazené nesympatickými herci (přísaham, že kdyby sežrali tu drsnou dceru-rebelku, dal bych 3*) a zbytečně vážné. Filmu s tak blbým námětem by moc prospělo, kdyby v polovině přijelo vojenské komando s šílených vědcem, který pro americkou armádu vyšlechtil rasu lvů zabijáků na bojové operace a teď mu uprchli z tajné podzemní laboratoře.... ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Hladne levy utocia na ludi,to je v skratke o tomto horore,ak ho tak mozem oznacit a najvacsim urazom tohto filmu su herci a ich neskutocne dementne spravanie,to bola katastrofa a ta rozmaznana zasrana blondina ma hrozne vytacala,skoda,ze ju niektorych z levov nesejmul,za zvieracich kralov Afriky a nadhernu prirodu davam dve hviezdicky...:-) ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Presne podľa očakávania nie som nadšený, ale neprevláda ani sklamanie. Je to taká obyčajná a priemerná safari naháňačka, kde aspoň trocha ukáže príroda svoju tvár. Krvavosť mi tu nechýbala, lebo u takýchto druhov filmov sa príbeh zameriava hlavne na napätie a tých vypitejších scén tu bolo niekoľko. Hlavne tá tajomnosť, či je alebo nie je na blízku levia rodinka sa celkom vydarila a tak aj atmosféra bola upokojujúca za daných okolností. Herecké prejavy nič moc, ale aspoň tam nejaká snaha bola. Film ubieha veľmi rýchlo a čakal som či sa počas filmu objavia pytliaci a hyeny a v obidvoch prípadoch som sa nemýlil, že určite. Rozhodne to nie je žiadny prúser a i ohlodané kostry vyzerali obstojne. Silne 3*. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama