Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (365)

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Ještě tak do tří čtvrtin se tato „komedie“ dá skousnout, nedostatek vtipných momentů totiž vynahrazuje snaživý Ben Stiller. Moralistickou závěrečnou půlhodinku (proč má tato komedie dvě hodiny?) už bohužel neustojí ani on, ještě více zamrzí fakt, že se tu Farrellyovci ani příliš nesnaží o svůj typický humor. Pravým farrellyovským momentem je tak zhruba poslední minuta, což je na celý film ukrutně málo. 5/10 ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Když v komedii bratří Farrellyů nefungují nekorektní, vulgární a fekální vtipy, je zle. Když se potom tyto pověstné vtipy v jejich snímku téměř nevyskytují, zbytek nutně musí být upocená, zdlouhavá a hlavně nudná slátanina s ohraným dějem. To vás pak z průšvihu nevysekají ani dva Stillerové (starší hraje podstatně lépe) nebo kvarteto nesnesitelných mexických muzikantů. Zbytečná vycpávka na druhou. 40% ()

Reklama

ladko 

všetky recenzie používateľa

V podstate klasická romkom s pár vtipnými a pár trápnymi scénami, ale zbehlo mi to akosi rýchlo napriek tým 115 minútam. R-kový rating pomohol dosť - čo vidieť najmä na prekliato vtipných posteľových scénach. A štvrtú hviezdu pridávam za perfektný, atypický koniec, ktorý je u romantických komédii raritou. ()

villon17 

všetky recenzie používateľa

Od komedie, kde navíc hraje takovej super pošuk jako Ben Stiller, se nedá čekat nic umělecky kvalitního, a taky proto to byla vážně milá komedie, u který jsem neusla, i když běžela až dlouho v noci, dobře jsem se zasmála, happyend byl odlehčenej parádní scénou s Evou Longoria a kouřícím oslem uprostřed titulků:). ()

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Škoda, škoda. F&F josu moji oblíbení tvůrci, jejich brutálně-fekálně-hrubozrný humor mám rád. Jen to tu nějak nezafungovalo. Pár fórů se tu najde, třeba "tradiční mexický folklórní stan", kde se souloží s oslem nebo Stillerova snaha dostat se do USA spolu s dalšími imigranty... Ale na 115 minut je toho málo... Vrcholem tvorby je série Kingpin, Blbý a blbější a Něco na té Mary je. S přivřením oka asi i Já, mé druhá já a Irena. Nebýt Movie 43, skoro bych řekl, že kluci už nemají (na krku) koule. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)

Reklama

Reklama