Reklama

Reklama

Nina (Tammy Blanchard) prichádza neskoro do práce. Nestalo sa jej to prvý raz, a tak ju šéf reštaurácie (Manny Perez) v ktorej pracuje vyhodí pred všetkými kolegami. Jeho brat, bývalý futbalista a terajší šéfkuchár v bratovej reštaurácii José (Eduardo Verástegui) odchádza za ňou, aj napriek vyhrážkam svojho brata. Strávia spolu nádherný deň, počas ktorého sa dozvedajú o osudoch toho druhého. José sa dozvedá, že Nina je tehotná a chce ísť na potrat, pretože nechce priviesť dieťa na svet do takej bezútešnej situácie. José zase veľmi túži po dieťati, kvôli starej rane. Nechá sa Nina odhovoriť od potratu? (me3x®)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (43)

farmnf 

všetky recenzie používateľa

Tento film je průser, kterého je mi fakt líto. Hráno nehvězdami ale perfektně. Kamera jak víno. Příběh neskutečně silný a lidský. Oba představitelé hlavní role nesmírně sympatičtí a také nesmírně problémoví. Prostředí hispánské rodiny nesmírně zajímavé až hezké. Bohužel na závěr Alejandro Gomez Monteverde zkurvil celý význam tohoto díla. Ať jsem bádal jak jsem bádal, chybí byť jen náznak vysvětlení, proč matka dítě opustila a jak to vlastně bylo s tou adopcí. ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Hodnotný film o tom, že aj keď to v živote žien, ktoré čakajú nečakané dieťa vyzerá často zle, predsa existuje riešenie: Ostáva voľba rozhodnúť sa pre život. Film je tiež o priateľstve, pomoci v núdzi ale najmä o láske k deťom, ktorú tu prezentuje skvelý Eduardo Verástegui. Odporúčam, najmä pre mladé slečny, ale aj chalanov! ()

Reklama

HareS 

všetky recenzie používateľa

Prostredie multinárodnej komunity obývajúcej urbanné newyorské ovzdušie je v Belle na úzadí rodiaceho sa vzťahu dvoch ľudí účinné. Avšak snahou o psychológiu skôr kĺžuce po povrchu, zamerikanizované. Problematika interrupcie nie až tak dominantná ako spomínaná romantická linka, čo je podtrhované aj použitím pokojnej hudby nezosúlaďujúcej vážnosť potratu s idylickosťou daných songov. Celkovo skôr odľahčenejšie než depresiu privolávajúce. 65% ()

yakoob 

všetky recenzie používateľa

Není to taková pecka, jak jsem čekal, ale pokud si potrpíte na filmu, jejímž základem je jenom silný příběh, tento film vás zaručeně nezklame...Tématem filmu je dnes diskutabilní téma potratu a psychika hrdinky při rozhodnutí jít či nejít...K jejímu rozhodnutí jí pomáhá kamarád z práce, který svou minulostí ukazuje na to, že život je velmi vzácný, ať už v jakékoliv podobě... ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Myšlienka je skutočne nádherná a námet silný a dramatický, čo môže zjavne úplne stačiť k absolútnej diváckej spokojnosti. A predsa tomu tak nie je. Chýbali mi hlavne prirodzenejšie a kvalitnejšie herecké prejavy a to v najcitlivejších momentoch, charaktery postáv by si zaslúžili hlbšiu psychológiu. Film má výborný potenciál a pekný príbeh, ale chýba mu nejaká presvedčivejšia "nadstavba". ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (6)

  • Eduardo Verástegui (José) o svojom obrátení počas nakrúcania filmu povedal: „Neobrátil som sa ani v Lurdoch, ani vo Fatime, ale priamo v Hollywoode. Odvtedy denne pristupujem k svätému prijímaniu, raz za týždeň sa spovedám a za celé tie roky som nemal žiadnu ženu.“ (Eoin)
  • Dej príbehu sa odohráva v New Yorku, ale José a jeho rodina sú mexicko-portorikánski emigranti. Vo filme preto okrem angličtiny môžeme počuť aj veľa španielčiny. (me3x®)
  • Nakrúcanie filmu Bella a mnohé udalosti ovplyvnili život herca (Eduardo Verástegui) tak, že sa obrátil na vieru, radikálne zmenil svoj život a začal odmietať úlohy propagujúce sex a násilie. Eduardo sa aktívne zúčastňuje aktivít Pro-life a Pro-family podporujúcich ochranu života pred narodením a práv rodiny. (L´Aura)

Reklama

Reklama