Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Vypadalo to jako fakt výborná bláznívá komedie a ještě s Walkenem, ale nakoenc z toho vyleza nevtipná kravina. Sice občas se podaří scéna u který se člověk pousměje, ale mockrát to fakt neni. Za prvé je problém v hlavním herci, sice úchylák je to solidní a háro má taky jako hovado, ale nějak ty vtipy od něj moc nefungujou, vlastně jako vtipy v celým filmu, dokonce jsou to občas i dobrý originální nápady, ale je to tak blbě zpracovaný, že to nakonec vyzní stupidně. Dál mi přišlo, že zápasy jsou značně zkrácený a to dost zbytečně, dalo se z nich vytěžit daleko víc, stejnětak je málo využitej potenciál Walkena, obleček měl fakt parádní, ale nakonec sem z jeho postavy měl dost rozpruplný pocity, stejně jako z celýho filmu ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

Reklama

Psema 

všetky recenzie používateľa

Jako jednohubka příjemné, jako řádná parodie ucházející. Skóruj je takový dort pejska a kočičky, který se snaží přidat trochu toho a trochu onoho, ale nikdy neumí vychytat to správné množství. Citace Star Wars, bondovek a akčňáků z osmdesátek obecně jsou fajn, jenže když nejsou vtipy rozloženy rovnoměrně a polovina z nich vlastně není moc vtipná, ocitnete se v situaci, kdy na vás začne dotírat nuda. Fogler není úplně zlý, ale k sympaťákovi má daleko a Walken začíná být docela dost ohraný. Maggie Q v minišortkách se nicméně počítá. A malá role Masi Oka jakbysmet. 5/10 ()

Danoboss 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

KarelR 

všetky recenzie používateľa

Málo dobrejch fórů, suchej hlavní představitel ( ta role by seděla Jacku Blackovi, ale očividně si přečetl scénář a utek) a vůbec celkově nepříliš vydařená komedie. Maggie Q všechno zachránit nemohla (i když se s pidišortkama hodně snažila) a závěrečný karaoke je dvakrát větší wtf než to z Božského Evana. 40% a beru to jako urážku mého oblíbeného sportu. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama