Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hasiči Chuck Levine (Adam Sandler) a Larry Valentine (Kevin James) sú chlapi, ako sa patrí. Sú pýchou brooklynskeho zboru a jeden za druhého by dal aj svoj život. A hoci sú priatelia na život a na smrť, na svete hádam niet odlišnejších ľudí. Zodpovedný vdovec Larry sa usiluje stráviť všetok voľný čas s deťmi, sukničkár Larry sa častým striedaním partnerkám vyhýba tomu, aby nejakých potomkov mal. Chuck chce zabezpečiť svoje deti pre prípad, keby sa mu niečo stalo. Preto sa odhodlá pre poistenie spáchať podvod – prehovorí Larryho, ktorému ako jedinému dôveruje, aby uzavreli registrované partnerstvo, hoci o ich homosexualite nemôže byť ani reči. Larry bez váhania podpíše. Všetko by sa vyvíjalo dobre, nebyť jedného znudeného úradníka (Steve Buscemi), ktorý má pocit, že v tom ich útulnom hniezdočku lásky nie je niečo v poriadku. Obaja muži sa tak zapletú do nečakaných ťažkostí. Pred svojím okolím musia predstierať, že sú skutočnými životnými partnermi. Nepomôže im ani ich sobáš v Kanade, ani spolupráca s krásnou právničkou Alex, do ktorej sa ku všetkému Larry zaľúbi. Navyše sa od nich odtiahnu kolegovia kamaráti tak spoznávajú ťažkosti, s ktorými sa gayovia deň čo deň stretajú. Zároveň však nájdu v tejto komunite nových známych. Obaja muži srdnato čelia problémom a navzdory niekoľkým „manželským“ krízam všetko prekonajú, predovšetkým vďaka dlhoročnému pevnému priateľstvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (419)

numi 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film není třeba blíže škatulkovat. Stačí si přečíst obsazení - Adam Sandler. To mluví za vše. Pokud jste viděli se Sandlerem jeden film, jako byste je viděli všechny (vzpomínáte na Zpívání v dešti?). Místy se válíte smíchy po podlaze (výjimečně), čas od času se dobře bavíte (hlavně v úvodu, později spíše dobrý humor jen vykukuje), ale po většinu času koukáte ze setrvačnosti a sem tam obrátíte oči vzhůru nad nevhodnými a nepovedenými úlety. Klasika. Filmová jednohubka na kdykoli, za jakéhokoli počasí a nálady, po které dostanete chuť na něco lepšího. Neodradí, neodpudí a nenadchne. Potěší účast Stevea Buscemiho, nepotěší rozdíl mezi počátečním bagatelizováním ústředního tématu a závěrečnými dramatickými a těžkými myšlenkami. V kontextu působí směšně, ale v tom špatném slova smyslu. [listopad 2007] ()

depony 

všetky recenzie používateľa

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $85miliónovTržby USA $120,059,556Tržby Celosvetovo $186,072,214Tržby za predaj DVD v USA $68,895,118 //počet predaných kusov 4,103,327║ Celkom zábavné, nájde sa tu niekoľko humusárskych vtipov ale našťastie nejak zvlášť to neznechutia, ústredné trio Adam Sandler, Kevin James a Jessica Biel dobre zapasovalo. Zatiaľ asi najznesiteľnejší teplošský film, teda film o dvoch bukviciach, ktoré aj tak nie su bukvice. /60%/ ()

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler si i touhle komedií dokázal udržet poměrně vysoko nastavenej standart, ba možná svý předchozí kousky timhle i o chlup překonal. S Kevinem Jamesem vytvořil parádně sehranou dvojku, který to fakt šlapalo a do toho jim občas přihrál Dan Akroyd nebo Ving Rhames. Fakt jsem se u toho často řezal, třeba na začátku jak zachraňovali z baráku toho tlusťocha nebo ten přiteplenej syn byl taky hustej. Prostě hodně vtipná komedie, pokud máte rádi Sandlerovky, budete u tohodle fakt řvát.... ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála Sandlerovych filmov, kde počet trápnych momentov nejako extra neprevyšuje počet tých vtipných. Bol som prekvapený, že sa to držalo na celkom solídnej úrovni a nezmenilo sa to na typickú Sandlerovskú taškařicu. Za Roba Schneidera opäť palec dole, no za Vinga Rhamesa palec hore a samozrejme aj za Jessicu. Na Buscemiho si už pomaly začínam zvykať v takýchto blbých úlohách. Páčil sa mi aj ten výchovný motív, pretože zadubenosť niektorých ľudí nepozná hraníc, snáď to padne na úrodnú pôdu. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (16)

  • Severoamerické tržby byly 120,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 187,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama