Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je deň volieb a František je z Lászlovej kampane zdrvený. Veď nikto ani netuší, že vôbec kandiduje. Ildikó tvrdí, že u nich straší a chce kňaza na vysvätenie bytu. Zuzana má kontakt vo volebnej komisii, ale výsledky do poslednej chvíle zatajuje. Pozná však exorcistu, ktorý prečistí negatívnu energiu prítomnú v dome. Františkova depresia vážne ohrozí jeho priateľstvo s Lászlom. Podarí sa Františkovi dosiahnuť post poslanca, zmiznú nečisté sily a prežijú všetci príchod mimoriadneho Martinho hosťa, alebo snáď jeho ducha? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Ziral odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takto zmrvit naprosto skvělý původní seriál z roku 2006 je opravdu síla. Nejenže děje všech těchto nových dílů s nekonečným pokračováním jsou ubohé, mnoho humoru nenabízející, ale ten umělý smích dementního komparzu je zoufalost sama, aktér se třeba napije vody a dementi se můžou strhat smíchy. Tragédie !!! ()

Jard 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda "Voľby" ma v porovnaní s ostatnými časťami trochu sklamala. Žiaľ, našlo sa tu málo vtipných situácii a dosť som nepochopil prítomnosť vyháňača duchov, keďže v 3. sérii Ildikó jasne povedala, že neverí na tieto praktiky ako pobožná žena. Čím ďalej, tým viac je samotná Ildikó v 4. sérii neznesiteľnejšia aj hlavne kvôli miernej zmene povahy oproti iným sériam. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • František (Peter Marcin) v epizodě zmiňuje slovenského filozofa Ľudovíta Štúra. (Zix.)

Reklama

Reklama