Reklama

Reklama

Mestečko Heuréka

(seriál)
  • Česko Heuréka – město divů (viac)
Sci-Fi / Komédia / Mysteriózny / Dráma
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrajú:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(viac)

Recenzie používateľa MM_Ramone k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2006) (S01) 

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. Prvá séria má dvanásť dielov. Premiéru v USA mali od osemnásteho júla 2006 do tretieho októbra 2006. Mestečko Heureka je prísne tajný projekt americkej vlády. Sústredili v ňom najgeniálnejšie mozgy z celej Zeme. Vedci, experimenty, technológie budúcnosti a jeden mestský šerif, ktorý sa to snaží všetko nejako ukočírovať. Malé mesto, veľké tajomstvo. Vedieť málo je nebezpečné. Vedieť veľa - tiež. *** ()

Z masa a kostí (2006) (S01E08) 

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. V poradí ôsma epizóda z prvej série nesie názov "Z mäsa a kostí" (Right as Raynes). Premiéru mala piateho septembra roku 2006. Do Eureky sa vracia mladý programátor Callister Raynes a práve v tom čase sa začne internetom šíriť neznámy vírus. Mestu hrozí kolaps. Vznikne dôvodné podozrenie, že pôvodcom týchto problémov je Callister. **** ()

Pud (2006) (S01E09) 

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. V poradí deviata epizóda z prvej série nesie názov "Pud" (Primal). Premiéru mala dvanásteho septembra roku 2006. Psa Lowejacka zrazí auto. Šerif Jack Carter ho zavezie ku zverolekárovi Jimovi Taggartovi, ktorý zaháji liečbu nanochrobákmi. Tie sa však vymknú kontrole, keď začnú nečakane replikovať Nathana Starka. *** ()

Reklama

Reklama