Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pred niekoľkými minútkami som sa vrátil z predstavenia "Mafiánske historky I." a tak som sa konečne odhodlal napísať nejaký ten komentár aj pre jeho televíznu odnož. Nuž, som spokojný, môžem poznamenať, že na slovenské pomery priam veľmi spokojný. Zo začiatku som tomu príliš nedôveroval, ale v súčastnosti sa už rátam za pravidelného diváka. Prečo nie? Tak trochu vulgárnejšia zábava na večer určite nezaškodí, navyše keď má k dispozícii dva veľké talenty, presnejšie dvoch Petrov - Sklára a Batthyanyho. Obaja sú predovšetkým so svojím nezameniteľným prízvukom a ostrými hláškami o hodný kus pred ostatnými. Ja osobne som za tento projekt vďačný, bavím sa na ňom do sýtosti a moralistické odpad!ové hodnotenia naozaj riešiť nebudem. [Keďže som v úvode spomenul divadelné predstavenie, nedá mi nedoporučiť ho... naživo je samozrejme naživo.] "Že problém?!" ()

Kreuston 

všetky recenzie používateľa

Prve serie som velmi nezral, Roman Fratric mi bol dost proti srsti a nepripadal mi vtipny, ale s prichodom Petra Sklara na jeho miesto sa tento serial vysvihol medzi moje oblubene sposoby kratenia volneho casu a zlepsovanie nalady. A ked si to porovnate s roznymi panelakmi, ordinaciami a inym dnom zumpy, co sa tlaci do primetime, tak je to hotovy poklad. ()

Reklama

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mala komedialnych serialov, ktory si ma ziskal predovsetkym svojimi hlaskami.. Osobne sa mi zo zaciatku nepacil. no po case som si ho velmi oblubil..Je to tak, bud si ho oblubis, alebo ho vobec nepozeras a to je pripad mnohych ludi, sudia nieco co poriadne este ani nevideli. Verim, ze to chlapcom z MafStory vydrzi este dobre dlhu dobu, aj ked vsetko casom upadne.. ()

Segrestor odpad!

všetky recenzie používateľa

Děsivě tupé, příšerně nudné. Podle oficiálního distributora je to plné směšných situací a drsných bonmotů. To jsme já a distributor asi koukali každý na něco jiného. Nebo se každý díváme na svět jinak. A jeden z nás (já) nehulí. První co mě nejvíce od tohoto hnusu odradilo byl ten idiotský smích komparzu na pozadí. V takové frekvenci jsem to ještě nikde jinde neslyšel. Ten dav dostával záchvaty smíchu v úplně bezdůvodných situací. To se tam smáli nějací blázni nebo co. Být na drogách, dostal bych z té smíchové kulisy docela nebezpečný psotník. Ty vlny smíchu posílají pokus o legraci zvanou Mafstory někam do senkrovny plné toho nejhoršího průjmu. Na "Jojke" by udělali mnohem lépe, kdyby místo toho pustili monoskop. K tomu monoskopu pak ať pouští ten idiotsky přemrštěný smích. Udělají stejnou parádu a za úplně jiné peníze. ()

THE_Joko odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je sračka jedna z najväčších akú som mal kedy "česť" v TV vidieť. Prosím Vás vysvetlite mi, ako sa na tomto môže inteligentný človek zasmiať! Alebo ešte lepšie,ako sa môze KONKRÉTNE na ktorej scéne kedy a kde zasmiať? Sračka s velkým S...radšej sa budem pozerať hodinu na monoskop ako na tuto demenciu 2 minúty! ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Na silvestra 2009 došlo k prepojení častí seriálov "Mafstory" a "Profesionáli". (darkjoker)
  • Obraz Ernesta Krasňanského v Aliho (Peter Sklár) pracovni je v skutočnosti fotka Ernesta Hemingwaya. (viktorcreed)

Reklama

Reklama